Νέο Teaser Trailer για το τέταρτο επεισόδιο του The Walking Dead

Η TellTale Games δημοσίευσε ένα Teaser Trailer για το πρότελευταίο επεισόδιο του The Walking Dead και μας βάζει για ακόμη μια φορά σε αναμμένα κάρβουνα!

Μιλώντας στο Playstation Blog, ο συγγραφέας του τέταρτου επεισοδίου (αλλα και του “Book Of Eli”) ,Gary Whitta,  περιγράφει το νέο επεισόδιο ως “το μεγαλύτερο και πιο φιλόδοξο επεισόδιο μέχρι τώρα τόσο σε θέμα δράσης, οσο και σε θέμα επιλογών.”

Το τέταρτο επεισόδιο θα συστήσει μερικούς νέους χαρακτήρες που θα ανακατέψουν λίγο την κατάσταση. Μέσα σε αυτούς και ένας που θέλω πολύ να γνωρίσετε. Ας πούμε οτι η ομάδα του Lee δεν έχει ξανασυναντήσει κάτι παρόμοιο μέχρι τώρα”

“Παρότι πιστεύω ότι πρόκειται για ένα καθηλωτικό επεισόδιο και από μόνο του, το τέταρτο μέρος της σειράς έχει σχεδιαστεί ως η εισαγωγή του μεγάλου φινάλε που ακολουθεί. Απο αυτής την άποψης νομίζω ότι τα καταφέραμε, αφού τα γεγονότα του τέταρτου επεισοδίου, θα σας κάνουν να περιμένετε το πέμπτο με ακόμα μεγαλύτερη αγωνία.”

Εγώ πάντως περιμένω με αγωνία για το πότε θα ολοκληρωθεί η σειρά για να κυκλοφορήσει σε πακέτο, και να τα παίξω επιτέλους!

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!