H Blizzard ετοίμαζε Diablo για το Gameboy

Και όχι δεν ηταν αυτό το Cartridge του Diablo Junior.. OXI

Η Blizzard φαίνεται οτι ήταν λίγα βήματα μακριά απο το να στοιχειώσει τα παιδικά μου χρόνια και στη..λεκάνη της τουαλέτας, εκτός απο τις ώρες που καθόμουν μπροστά απο το PC.

H Εταιρία πίσω απο τα Diablo είχε στα σκαριά και μια έκδοση του δημοφιλούς Action Rpg με όνομα Diablo Junior(ελπίζω να ήταν η κωδική του ονομασία.

Μιλώντας στο Shack News ο David Craddock δήλωσε οτι “το Diablo Junior ήταν το prequel του πρώτου παιχνιδιού

“Παίρνοντας ιδέα απο τα Pokemon, η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού, ήθεελ να κυκλοφορήσει το Diablo Junior σε 3 διαφορετικά Cartridges, κάθε ένα απο τα οποία θα είχε διαφορετικό ήρωα(Warrior, Rogue, Sorcerer)”. Οπως και στα συμπαθητικότατα Pokemon έτσι και στο Diablo οι παίκες θα έπρεπε να ανταλλάξουν ορισμένα αντικείμενα με άλλους παίκτες για να πάρουν αυτά που χρειαζόντουσαν για το χαρακτήρα τους.

Αρχικά η Blizzard ξεκίνησε την ανάπτυξη του παιχνιδιού με περιορισμένο αριθμό Developers, μετά την κυκλοφορία του Diablo 2, ενώ το παιχνίδι προοριζόταν για το Gameboy Color ή το GameBoy Advance(δεν αποκλείεται και για τα δύο)

Τελικά η ανάπτυξη του Diablo Junior σταμάτησε πριν καλά καλά ξεκινήσει, αφού τα χρήματα που απαιτόντουσαν για τη δημιουργία ενός Handheld παιχνίδιού κρίθηκαν πολλά.

Ο Craddock είναι ο ανεπίσημος βιογράφος της Blizzard αφου ετοιμάζει την ιστορία της εταιρίας σε βιβλίο βασισμένος σε μαρτυρίες περισσότερους απο 80 πρώην εργαζομένων της.

Πάντως αν ακούει η Blizzard.. To 3DS υπάρχει.. και το Diablo Junior με όνομα της προκοπής δε με χαλάει σαν ιδέα.

[πηγή]

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!