Launch Trailer για το Need For Speed : Most Wanted

Need For Speed : Most WantedΗ έκδοση του Need For Speed : Most Wanted που θα κυκλοφορήσει στο PS Vita, είναι λίγο πολύ η ίδια έκδοση του παιχνιδιού στο PS3. Σύμφωνα με την Criterion τουλάχιστον.

Μιλώντας στο αμερικάνικο Blog του Playstation ο παραγωγός του παιχνιδιού Matt Webster δήλωσε οτι εξ’αρχης κάτι τέτοιο ήταν ο στόχος τους:

Θελήσαμε, όσο είναι δυνατών, να μεταφέρουμε ολα τα καλά στοιχεία της έκδοσης για τις κονσόλες, όπως τον ανοικτό κόσμο, η ποικιλία, της δυνατότητα επιλογών και την συνδεσιμότητα. Όλα αυτά φάνηκαν δυνατά στο PS vita, οπότε ξεκινήσαμε με αυτό στο μυαλό μας.

Είναι ακριβώς το ίδιο παιχνίδια με την έκδοση για το PS3, αν εξαιρέσουμε την λιγότερη κίνηση και τους λιγότερους παίκτες στο Online του.”

“Νομίζω ότι καταφέραμε κάτι που οι κάτοχοι του Vita δεν περίμεναν να γίνει ποτέ στην συσκευή τους. Είναι αρκετά δύσκολο να δημιουργήσουμε ένα open world παιχνίδι με τέτοια ποιότητα.”

Για να δούμε, μεγάλες κουβέντες απο την Criterion , παρόλο που το PS Vita είναι πράγματι πολύ δυνατό, και σίγουρα χρειάζεται μερικά εντυπωσιακά παιχνίδια.

Εκτός αυτού έχουμε και το Launch Trailer για το παιχνίδι:

To Need For Speed: Most Wanted θα κυκλοφορήσει για Xbox 360, Ps3 ,PC, Vita,iOS και Android στις 1 Νοεμβρίου

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!