Smart Insect. Το νέο πρωτότυπο της Toyota με ενσωματωμένο Kinect.

5-smart-insect-toyota-japan-afp-670
Άμα με το ζόρι μπαίνει η Ασιάτισσα φίλη μας.. Έχουμε θέμα χώρου

H Toyota παρουσίασε ένα νέο πρωτότυπο αυτοκινήτου, με όνομα Smart Insect. Πρόκειται για ένα στυλάτο όχημα πόλης, μονοθέσιο, που έχει ιδιαίτερη σχέση με την τεχνολογία.

Μέχρι εδώ η είδηση ταιριάζει πιο πολύ στο Autotriti παρά στο xgamers.gr . Το καλό πράγμα όμως αρχίζει από εδώ.

Το μικρό όχημα της Toyota έχει ενσωματωμένο το Kinect, για να αναγνωρίζει τον κάτοχο του από το πρόσωπο και το σχήμα του σώματός του. Κάτι τέτοιο του επιτρέπει να προχωράει σε κινήσεις, όπως το να ανοίγει τις πόρτες αυτόματα όταν πλησιάζετε, φορτωμένος με ψώνια παραδείγματος χάρη, και να σας κάνει τη ζωή, ΑΚΟΜΑ πιο εύκολη.

Βέβαια αν μου μοιάζετε πολύ.. απλά θα σας κλέψω το αμάξι, αλλά πρωτότυπο είναι, έχει κενά!

Το Smart Insect έχει ενσωματωμένο και σύστημα αναγνώρισης φωνής, με ένα μεγάφωνο στο καπό του οχήματος, και από μια οθόνη στο μπροστά και πίσω μέρος του αυτοκινήτου(κάθε μια από τις οποίες έχει ενσωματωμένο από ένα kinect) μπορούν να καλωσορίσουν τον κάτοχο του οχήματος. Τι καλύτερο από το να σας λέει καλημέρα το Toyota σας;

Πιθανότατα και αυτό όπως και τα περισσότερα προτότυπα δε θα δεί ποτέ το φως του ήλιου, βγαίνοντας σε παραγωγή, οπότε για την ώρα ξεχάστε τις χαιρετούρες με το αυτοκίνητο σας. Μπορείτε αν θέλετε όμως να το θαυμάσετε στο video που ακολουθεί

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!