Ανακοίνωσε το Assassin’s Creed Anthology η Ubisoft

Assassin's Creed anthology

Η Ubisoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Assasin’s Creed Anthology, μιας συλλογής που αν είστε φαν της σειράς σίγουρα θα σας κάνει να σας τρέξουν τα σάλια!

Θα ξεκινήσω από την τιμή, για να την ξεχάσετε μέχρι το τέλος του κειμένου, αφού αν την άφηνα τελευταία, μάλλον δύσκολα θα το ξεχνούσατε. Αν λοιπόν αποφασίσετε να το αγοράσετε θα πρέπει να αποχωριστείτε 150 ευρουλάκια.

Να είστε σίγουροι όμως ότι θα ανταμειφθείτε κατάλληλα.

Η συλλογή της διάσημης σειράς της Ubisoft, περιέχει ολα τα παιχνίδια της που έχουν κυκλοφορήσει, τα οποία συνοδεύονται από OΛΑ τα DLC, που διατέθηκαν για το Multiplayer των παιχνιδιών, τα Missing Chapters του AC 2, το Addon Leonardo Da Vinci που κυκλοφόρησε για το Brotherhoog, καθώς και τα Animus Puzzle Stages για το Revelations.

Σύν βέβαια τα πέντε παιχνίδι της σειράς

  • Assassin’s Creed
  • Assassin’s Creed 2
  • Assassin’s Creed: Brotherhood
  • Assassin’s Creed: Revelations
  • Assassin’s Creed 3

H συλλογή θα κυκλοφορήσει 29 Νοεμβρίου, και η τιμή της αν και τσουχτερή, είναι λογική με το πόσα μας προσφέρει. Όσοι πιστοί… πάρτε το μας δώρο!

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!