Επανεκκίνηση για το Dreamfall Chapters

Dreamfall-chapters
Η ιστορία της Zoë επιτέλους θα συνεχιστεί

Το DreamFall the Longest Journey είναι ένα εξαιρετικό Adventure game της Funcom που απέσπασε εξαιρετικές κριτικές το 2006 που κυκλοφόρησε.

Για αρκετό καιρό η συνέχεια του παιχνιδιού βρίσκεται στα σκαριά, και εδώ και αρκετά χρόνια βρίσκεται σε στασιμότητα, αλλα φαίνεται οτι το Project ξεκινάει ξανά.

Αρχικά το παιχνίδι αλλάζει χέρια, αφού ο δημιουργός του πρώτου παιχνιδιού,Ragnar Tornquist, δημιούργησε τη Red Thread Games και απέκτησε τα δικαιώματα απο την Funcom για τη συνέχεια του Dreamfall, που για την ώρα ονομάζεται DreamFall Chapters.

Μάλιστα την προσπάθεια του Tornquist, βοηθάει και το Νορβηγικό ινστιτούτο κινηματογράφου, το οποίο του πρ0σέφερε 175 χιλιάδες δολάρια για μέρος της χρηματοδότησης του παιχνιδιού.

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επιτέλους θα έχω τη δυνατότητα να συνεχίσω την ιστορία των The Longest Journey” Δήλωσε ο Ragnar Tornquist. “Απο την ώρα που δώσαμε ένα αγωνιώδες τέλος στο DreamFall, οι πάικτες ζητούσαν-και με το δίκιο τους- ένα Sequel, και η συμφωνία μου με την Funcom θα το κάνει επιτέλους πραγματικότητα.

Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων στη Funcom για τη μοναδική ευκαιρία, και ανυπομονώ να ξαναβυθιστώ στο σύμπαν που βοήθησα να δημιουργηθεί σχεδόν μια δεκαετία πριν και να συνεχίσω της ιστορία που οι παίκτες περιμένουν τα έξι περασμένα χρόνια.”

Αν και δε δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες για το πότε θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι, η Funcom μίλησε για κυκλοφορία “στους ερχόμενους μήνες“.

Whoop! Whoop! PLEASE TAKE MY MONEY!

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!