Με Android 4.1 θα κυκλοφορήσει τελικά το Ouya

όσο μικρό και αν είναι το γραφείο σας, το Ouya θα χωρέσει!

Το Ouya αφού κατάφερε να μαζέψει σχεδόν 8,5 εκατομμύρια δολλάρια στο Kickstarter, ήρθε η ώρα να περάσει στη φάση της ανάπτυξης.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, το Ouya θα κυκλοφορήσει τελικά με Android 4.1 Jelly Bean. “Είμαι χαρούμενος, που σας ανακοινώνω οτι το Ouya θα τρέχει android Jelly bean, την νεότερη έκδοση Android.

Κάναμε την αναβάθμιση απο την Ice Cream Sandwich για να βεβαιωθούμε οτι θα έχουμε το νεότερο Software διαθέσιμο. Μας ρωτήσατε αν γινόταν, και μετά απο αρκετή προσπάθεια το κάναμε πραγματικότητα.”

Όσο αφορά το στάδιο που βρίσκεται η ολοκλήρωση της συσκευής:
Πάμε ακόμε σε φούλ ταχύτητα. Τώρα βελτιώνουμε το Design του hardware και διορθώνουμε λεπτομέρειες. Έχουμε ξοδέψει αρκετό χρόνο στο στάδιο της σχεδίασης ωστε να γλιτώσουμε αργότερα απο τον ανασχεδιασμό σε περίπτωση που δεν κάναμε κάτι σωστά.

Έχουμε αναθέσει σε μερικούς απο τους καλύτερους σχεδιαστές να ρίξουν μια προσεκτική ματιά σε κάθε κομμάτι του σχεδιασμού και να το βελτιώσουν.”

Επίσης έγινε γνωστό οτι πολύ σύντομα θα γίνουν διαθέσιμα και τα Dev Kits.

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!