10 χρόνια Xbox Live

Χρόνια πολλά Xbox Live!

Σήμερα το Xbox Live κλείνει τα 10 χρόνια ζωής(omg; μεγάλωσα;) και η Microsoft γιορτάζει με προσφορές!

Όσοι είστε κάτοχοι Kinect λοιπόν, μπορείτε να κατεβάσετε τo Wrackateer εντελώς δωρεάν για τις επόμενες 48 ώρες.

Αν βαριέστε να πολυκουνιέστε για να έχετε kinect η MS σκέφτηκε και εσάς, και σας προσφέρει τα Battlefield 1943, Castle Crashers, Fruit Ninja Kinect, Geometry Wars Retro Evolved 2, Bastion, Peggle και Full House Poker μισοτιμής(600ms points) μέσω του Xbox Live Arcade.

Μιλώντας για το χαρμόσυνο γεγονός ο αντιπρόεδρος του Xbox Live, Marc Whitten δήλωσε στο Xbox.com: “Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που φέρατε το Live εδώ που είναι σήμερα, αλλα και εκεί που θα φτάσει αύριο.

Το τελευταίο χρόνο, μέσο όρο 9.4 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν την εβδομάδα το Xbox Live για multiplayer gaming, ενώ στα 10 χρόνια ζωής που μετράει έχουν επιτευχθεί σχεδόν 14,5 δισεκατομμύρια Achievments(καμια 80αριά είναι δικά μου!) παγκοσμίως με το συγκεντρωμένο Gamescore να είναι κάτι περισσότερο απο 270 δισεκατομμύρια (6.000 είναι δικό μου)

Ετσι θέλω να ευχηθώ στους 40+ εκατομμύρια συνδρομητές μας σε 41 χώρες σε όλο τον κόσμο, μια ευτυχισμένη επέτειο. Δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα χωρίς εσάς.”

Χρόνια πολλά Microsoft. Χρόνια πολλά Γκουινεβιρ(το Xbox μου..)

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!