Wii Mini! Νέο Wii σε μικροσκοπικές διαστάσεις και τιμή μόλις 99 δολλάρια

Τρείς μόλις μέρες πριν την κυκλοφορία του Wii U, η Nintendo εμφανίζεται έτοιμη να συνεχίσει να στηρίζει το Wii, το οποίο όχι μόνο θα συνεχίσει να υπάρχει, αλλα ανανεώνεται!

Σήμερα ο Ιαπωνικός κολλοσός ανακοίνωσε επίσημα την ύπαρξη του Wii Mini, το οποίο είναι μια μικρότερη έκδοση το Wii, και θα κυκλοφορήσει αρχικά αποκλειστικά για την αγορά του Καναδά, στις 7 Δεκεμβρίου.

Η νέα κονσόλα είναι ντυμένη στα κόκκινα του Αι βασίλη, και κάτε απο το ματ μαυρο καπάκι του κρύβεται το Disk tray που εμφανίζετε με το πάτημα του κουμπιού στη γωνία της συσκευής. Στη συσκευασία θα υπάρχουν και επίσης κόκκινα Wii Sensor και MotionPlus Controller.

Αν αναρωτιέστε τι το κάνει να διαφέρει απο την υπάρχουσα κονσόλα Wii, είναι η παντελής έλλειψη δυνατότητας συνδεσης σας με το διαδύκτιο, και φυσικά η αρκετά χαμηλότερη τιμή του, αφού θα πωλείται μόλις 99 δολλάρια. “Wii Mini has a mini price” όπως δήλωσε ο Ron Bertram, πρόεδρος της Nintendo Canada.

Να μην ξεχάσω να σας αναφέρω οτι δυστυχώς δε θα είναι συμβατό και με τα παιχνίδια του Gamecube.

Για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί το αν θα κυκλοφορήσει η κονσόλα και εκτός Καναδά, αν τελικά συμβεί όμως κάτι τέτοιο, όσο δεν έχετε στην κατοχή σας ένα Wii, για τα Party Games και μόνο είναι καλή ιδέα να προμηθευτείτε ένα σε μια τέτοια τιμή!

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!