Βραβεία XGamers 2012

dishonored1

Το 2012 σιγά σιγά φτάνει προς το τέλος του. Μία χρονιά με πολλά παιχνίδια, αλλά και νέες κονσόλες, τόσο φορητές, όσο και σταθερές. Φυσικά αναφερόμαστε στα PS Vitas και Wii U, τα οποία έχουν αφήσει ανάμεικτα συναισθήματα προς τους ήδη κατόχους αλλά και προς τους πιθανούς αγοραστές.

Μετά από πολύωρη συνέλευση, καταλήξαμε στα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς τόσο ως προς την κονσόλα που κυκλοφόρησαν όσο και ως προς κατηγορία. Περιμένουμε και τα δικά σας αγαπημένα παιχνίδια του 2012. Τα XGVA 2012 απονέμονται στη συνέχεια! Κάντε κλικ στο όνομα του παιχνιδιού για να διαβάσετε το review μας.

[box_success]Καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς: Dishonored[/box_success]

[box_warning]Αποτυχία της χρονιάς: 007 Legends[/box_warning]

Ποιο είναι για εσάς το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς; Σίγουρα είναι πολλά παιχνίδια που θα άξιζαν μία θέση στην λίστα, αλλά δεν κατάφεραν να μας εντυπωσιάσουν προσωπικά. Μέσα από την καρδιά μας, καλά Χριστούγεννα και σας ευχόμαστε το 2013 να σας βρει με υγεία και ευτυχία!

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.