Νέο Trailer για το Tomb Raider. “Reborn”

Tomb RaiderΔε ξέρω για εσάς αλλά περιμένω το νέο Tomb Raider σαν τρελός.

Το Reboot της ιστορικής σειράς της Eidos (που πλέον έχει περάσει στα χέρια της Square Enix) απο τα πρώτα Screenshots μου είχε κλείσει πονηρά το μάτι, και διαβάζοντας τα πρώτα reviews είμαι πλέον απόλυτα σίγουρος: Κυρίες και κύριοι έχουμε να κάνουμε με ένα καταπληκτικό παιχνίδι!

Απο τα δεδομένα που έχω μέχρι στιγμής μιλάμε για την απόλυτη, κινηματογραφική και γεμάτη δράση περιπέτεια της δεσποινίδας Λάρας όταν ήταν ακόμα πιπίνι.

Για να σας δώσω να καταλάβετε σε Video που είδα με τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, η Lara γλιτώνει απο ναυάγιο, χώνετε σε σπηλιά, παλουκώνετε, την κυνηγάνε, και ξεφευγει απο μια υπο κατάρρευση σπηλιά!

Το παιχνίδι κυκλοφορεί επίσημα την επόμενη εβδομάδα, και για να γιορτάσει το γεγονός η Square δημοσίευσε το “Reborn” Trailer σε μια προσπάθεια να μας ξανασυστήσει το Tomb Raider.

Βέβαια στο Xgamers.gr θα έχουμε λίγο νωρίτερα το παιχνίδι, οπότε θα έχετε στα χέρια σας το Review όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Tomb Raider is BACK αγαπητοί Xgamers, ετοιμαστείτε!

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!