Γιατί το Titanfall είναι αποκλειστικότητα του Xbox

titanfall

Αν αναρωτιέστε γιατί το νέο παιχνίδι των πρώην μελών της Infinity Ward είναι αποκλειστικότητα του Xbox (το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για Xbox 360, Xbox One και PC), ο συνιδιοκτήτης της Respawn και ιδρυτής της Infinity Ward, Vince Zampella, έχει την απάντηση.

“Την μέρα που ανακοινώσαμε την ίδρυση του νέου μας studio, μία ώρα μετά είχαμε τηλέφωνο από εκπρόσωπο της Microsoft. ‘Έχουμε dev kits. Πείτε μας που να τα στείλουμε’. Δεν υπήρξαν στεφάνια να πηδήξουμε μέσα τους… είναι απλά η σχέση που έχουμε”

Είναι γεγονός άλλωστε ότι οι West και Zampella έχουν στενή σχέση με την Microsoft, κάτι που φαίνεται από την σειρά Call of Duty όσο ακόμα ήταν στο τιμόνι της Infinity Ward (δηλαδή μέχρι το Modern Warfare 2). Ωστόσο, σύμφωνα με τον Zampella η ανάπτυξη του Titanfall άρχισε χωρίς καμία σκέψη αποκλειστικότητας, κάτι το οποίο άλλαξε όταν αντιλήφθηκαν την cloud υποστήριξη των Xbox One και Windows 8. “Μας έκανε να σκεφτούμε διαφορετικά. Ήταν η απόλυτη λύση”.

Το Titanfall θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2014.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.