Microsoft: «Οποιοσδήποτε μπορεί να κατοχυρωθεί σαν Xbox Family»

xbox one

Εδώ και μία βδομάδα περίπου, γνωρίζουμε για τους περιορισμούς του Xbox One, αλλά ένα στοιχείο που η Microsoft δεν είχε αναφέρει πολλές πληροφορίες είναι η δυνατότητα να μοιράζεσαι τα παιχνίδια του Xbox One μέσω του cloud μέχρι και σε άλλα 10 άτομα της «οικογένειάς» σου.

Χιουμοριστικά ο Spencer, αναφέρει πως “δεν θα ζητήσουμε πιστοποιητικά γεννήσεως”, σε ερώτηση που τέθηκε για το αν η Microsoft θα απαιτεί τεστ… DNA! Την δυνατότητα επιβεβαιώνει και ο Yusuf Mehdi, τονίζοντας πως οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν άτομα που μένει 3.000 μίλια μακριά στην Xbox Family που δημιουργούν.

Ο μοναδικός περιορισμός που κατά πάσα πιθανότητα έχει τεθεί, είναι ότι δεν μπορούν να παίζουν το ίδιο παιχνίδι ταυτόχρονα περισσότερα από ένα άτομο, γεγονός που γκρεμίζει τις ελπίδες όσων ήλπιζαν πως με ένα αντίγραφο θα έπαιζαν multiplayer παρέα με φίλους. Βέβαια, η πολιτική αυτή μας κάνει να αναρωτιόμαστε, αν η Microsoft έχει σαλέψει λίγο τελευταία, αφού επιτρέπει να μοιράζεσαι με δέκα φίλους το ίδιο παιχνίδι μέσω cloud, αλλά περιορίζει σημαντικά τον δανεισμό των υλικών αντιγράφων (δισκάκια) σε φίλους με τον παραδοσιακό τρόπο.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.