Την Atlus θέλει να αγοράσει η Nintendo;

nintendo-logo1 (1)

Προς χρεοκοπία οδεύει το ιαπωνικό studio, που κατά το παρελθόν έχει παραδώσει εκπληκτικά παιχνίδια, όπως το Dark Souls, το ιδιαίτερο Catherine και το πολύ καλό Game of Thrones. Η χρεοκοπία της Atlus οφείλεται στην Index Co., της οποίας ανήκει η ομάδα ανάπτυξης. Η Index έχει υπό την κατοχή της δεκάδες θυγατρικές, από εταιρίες anime μέχρι και μία ποδοσφαιρική ομάδα (!!!).

Από την επόμενη βδομάδα θα κινηθούν οι διαδικασίες για την πώληση διαφόρων τμημάτων της Index, συμπεριλαμβανομένου και της Atlus. Σύμφωνα με της τελευταίες πληροφορίες, η εταιρία που φαίνεται πιο πιθανό να οδηγηθεί στην εξαγορά της, είναι η Nintendo, μιας και οι δύο εταιρίες έχουν στενή συνεργασία κατά τα προηγούμενα χρόνια. Αν ισχύει η είδηση, το πιο ενδιαφέρον θα είναι τι θα γίνουν οι multiplatform τίτλοι που ετοιμάζει η Atlus, όπως το Dark Souls 2, και οι οποίοι δεν αναπτύσσονται για Wii U!

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.