Διέρρευσε gameplay από το επόμενο παιχνίδι της Team Bondi

whore-of-the-orient_0

Το Whore of Orient, το οποίο έχει ανακοινωθεί από πέρυσι ότι βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την Team Bondi (πρώην στελέχη αυτής, τέλος πάντων), επιτέλους αποκαλύπτεται, έστω και με αυτόν τον τρόπο. Τα πρώτα δείγματα gameplay μας κάνουν να πιστεύουμε πως το Whore of Orient είναι κάτι σαν “πνευματικός διάδοχος” του L.A. Noire, αφού από τα λίγα δευτερόλεπτα που είδαμε καθίσταται σαφές ότι το παιχνίδι χρησιμοποιεί την ίδια μηχανή γραφικών, τους ίδιους μηχανισμούς gameplay με το προηγούμενό τους παιχνίδι. Αυτή τη φορά το σκηνικό μεταφέρεται λίγα χρόνια νωρίτερα, στην διεφθαρμένη πόλη της Σαγκάη.

Η ανάπτυξη του παιχνιδιού είχε σταματήσει προσωρινά, μέχρι που η Intuitive Game Studios(έτσι λέγεται το νεοσύστατο studio από τα μέλη της Team Bondi) έλαβε επιχορήγηση της τάξης των 200.000 δολαρίων για την συνέχιση της ανάπτυξής του. Η ομάδα ανάπτυξης ακόμη αναζητά εκδότη, μιας και τα τσούγκρισε με την Rockstar λίγο μετά την ανάπτυξη του L.A. Noire. To Whore of Orient αναπτύσσεται για next-gen κονσόλες και PC, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή ανάμεσα στο 2013 και το 2015.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.