ΕΑ @ Gamescom 2013

1209162_10151830482860681_1259620835_n

Βρεθήκαμε νωρίτερα μέσα στην μέρα στο Palladium της Κολωνίας με αφορμή τη συνέντευξη τύπου της EA. Η παρουσίαση ξεκίνησε χωρίς καθόλου καθυστέρηση με μία θερμή υποδοχή από τον Peter Moore και με ένα εισαγωγικό βίντεο που μας προϊδέαζε για το τι θα ακολουθήσει.

Ξεκίνημα με Sims 4, το οποίο ξεσήκωσε το πλήθος, παρόλο που το παιχνίδι είναι ήδη ανακοινωμένο. Το Sims 4 είναι πιο next-gen από ποτέ, και μπορείτε να το παρακολουθήσετε ευθύς αμέσως.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WLmN1D1P2RI

Την σκυτάλλη την πήραν οι developers της Bioware με το Dragon Age Inquisition, το οποίο παρουσιάστηκε μέσω από το developers diary που ετοίμασαν για εμάς, και εσάς. Το παιχνίδι φαίνεται πολύ καλό, ενώ η Frostbite 3 φτάνει το παιχνίδι σε άλλο επίπεδο.

Μετά είχαμε gameplay από το νέο Command & Conquer, το οποίο καταφθάνει το 2014 στα PC μας. Δύο παίκτες βρέθηκαν αντιμέτωποι στην σκηνή, με το αποτέλεσμα να μπορώ να πω πως είναι αρκετά ενθαρρυντικό. Η σειρά χρειάζεται κάτι καλό για να επαναφερθεί στο προσκήνιο. Η σειρά Generals επιστρέφει, με τα single player DLC που θα διατεθούν μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Στη συνέχεια δεχθήκαμε επίθεση από Ζόμπια. Το Plants vs Zombies 2 έχει κυκλοφορήσει ήδη στο App Store, και μάθαμε πως θα κυκλοφορήσει αργότερα για Xbox 360 και Xbox One στην τιμή των 39.90€. Το παιχνίδι θα υποστηρίζει Smartglass και Kinect.

Επίσης, ένας ακόμη τίτλος βρίσκεται στα σκαριά. Ο λόγος για το Plants VS Zombies Garden Warfare, το 3rd person shooter που είχαμε δει στην E3 τον περασμένο Ιούνιο. Για το προηγούμενο, είχαμε νέο gameplay trailer αλλά και ένα νέο mode, στο οποίο παίρνετε τον ρόλο των Ζομπίων!

Μετά έχουμε ένα gameplay από UFC, Need for Speed Rivals, TitanFall, FIFA 14 και Battlefield 4. Και τέλος παράστασης. Για όλα αυτά, θα έχετε hands-on preview τις επόμενες ημέρες, αν όχι ώρες. Περισσότερο φωτογραφικό αφιέρωμα μπορείτε να βρείτε στην σελίδα μας στο Facebook, εδώ.

ΥΓ: Πολλά like στην ΕΑ για τον ήχο μέσα στην έκθεση. Έτριζαν τα πάντα!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=wTgtxnv61FM

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.