Καθυστερεί το Watch_Dogs

Αυτή είναι η δήλωση που έκανε η ομάδα ανάπτυξης του Watch_Dogs:

“Οι προσδοκίες μας από την αρχή με το Watch_Dogs ήταν να παραδώσουμε κάτι που ενσαρκώνει όσα θέλαμε να δούμε στη νέα γενιά παιχνιδιών. Με αυτή τη σκέψη στο μυαλό πήραμε τη δύσκολη απόφαση να καθυστερήσουμε την κυκλοφορία ως την Άνοιξη του 2014.

Ξέρουμε πως πολλοί αναρωτιέστε “γιατί τώρα;” Παλέψαμε με το αν θα καθυστερήσουμε το παιχνίδι. Αλλά από την αρχή, είχαμε υιοθετήσει τη στάση πως δε θα συμβιβαστούμε στην ποιότητα. Όσο ερχόμασταν πιο κοντά στην κυκλοφορία, όσο όλα τα κομμάτια του παζλ έπεφταν στη θέση κατά την τελευταία ώθηση πριν την ολοκλήρωση, έγινε ξεκάθαρο πως χρειαζόμασταν παραπάνω χρόνο να γυαλίσουμε και να ρυθμίσουμε κάθε λεπτομέρεια ώστε να παραδώσουμε μια πραγματικά αξιομνημόνευτη και ιδιαίτερη εμπειρία.

Θέλουμε να πάρουμε αυτή την ευκαιρία και να σας ευχαριστήσουμε όλους. Απολαμβάνουμε και εκτιμάμε τον τρόπο που μας απαντάτε στο διαδίκτυο, σε events, συνεντεύξεις τύπου και κατά τη διάρκεια άλλων ευκαιριών που έχουμε για να αλληλεπιδράσουμε. Το πάθος σας μας οδηγεί.

Δε μπορούμε να περιμένουμε να σας δούμε στο Σικάγο την ερχόμενη άνοιξη. Πιστεύουμε πως θα αγαπήσετε το παιχνίδι όσο κι εμείς αγαπάμε να δουλεύουμε πάνω του.”

http://www.youtube.com/watch?v=oC8LlrouCus

Διαβάστε εδώ το hands-on preview του παιχνιδιού.

Πάνος Αλεξόπουλος

Παίζω, γράφω, κριτικάρω και σχεδιάζω παιχνίδια. H συλλογή μου μια μέρα δε θα χωράει σε μουσείο.