Τι προβλήματα βγάζουν τα Xbox One και PS4;

PS4 vs Xbox One composite

Και οι δύο κονσόλες βρίσκονται στην αγορά και ήδη άρχισαν να εμφανίζονται τα πρώτα προβλήματα αυτών. Από την μία, το Xbox One αντιμετωπίζει δύο αρκετά σοβαρά προβλήματα, μεταξύ άλλων, και αναφερόμαστε φυσικά στην αδυναμία του Blu-Ray drive να διαβάσει δίσκους παιχνιδιών, αλλά και στα κατεστραμμένα τροφοδοτικά της συσκευασίας. Τέλος, τα προβλήματα συνδεσιμότητας, αν και δεν θεωρούνται σημαντικά μιας και αντιμετωπίστηκαν γρήγορα, έκαναν την εμφάνισή τους.

Από την απέναντι όχθη, σε αυτήν της Sony, τα πράγματα δεν είναι ρόδινα. Τα PS4 βγάζουν και αυτά αρκετά προβλήματα, όπως το γνωστό -πλέον- Bleu Light of Death (αδυναμία μετάδοσης σήματος στην TV) αλλά και το Red Light of Death, το οποίο υποδηλώνει υπερθέρμανση του συστήματος. Προβλήματα συνδεσιμότητας στο PSN είχαμε και εδω.

Δείτε και την θετική πλευρά, δηλαδή. Η υπόλοιπη Ευρώπη κάνει beta testing για εμάς, που θα δούμε το PS4 στα καταστήματα στις 13/12, ενώ το Xbox One το 2014!

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός στον κόσμο του Ίντερνετς σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες..

  • Mondlas

    Για ps4 έχω ακούσει μόνο για την υπερθέρμανση και σε πολύ λίγα συστήματα. Ενώ για xbox μπορώ να πω ότι έχω λίγο δυσαρεστηθεί γιατί πέρα απο τα προβλήματα που ανέφερες κάνει πολύ μεγάλο χρόνο για την εγκατάσταση ενός παιχνιδιού στην κονσόλα. Αλλά μέχρι να έρθουν εδώ πιστευω ότι θα τα φτιάξουν αυτά.

  • PanosRE

    Σε άλλα χρώματα βγαίνει το λαμπάκι του PS4; Κάτι σε κίτρινο για την ΑΕΚάρα; :P