To Battlefield 4 αγαπάει τους παίκτες του

Επειδή μάλλον η DICE είδε πως η δουλειά με το BF4 κάπου χάνει, ειδικά με τα προβλήματα στην προηγούμενη γενιά (ναι, τα PS360 είναι πλέον παλιά γενιά αφού η “next-gen” είναι ήδη στην αγορά) και το online, αποφάσισαν να αφιερώσουν τον Φεβρουάριο στους παίκτες του τίτλου. Πως θα γίνει αυτό; Με μια σειρά από δώρα για κάθε μέρα του μήνα.

  • A Battlepack a Day: “Κάθε μέρα που μπαίνετε στο παιχνίδι το Φεβρουάριο θα λαμβάνετε ένα Silver ή Bronze battlepack,” το οποίο “περιέχει bonus όπως XP Boosts και soldier camos.
  • Shortcut Bundles: Δύο shortcut bundles θα “ξεκλειδώνουν όλες τις χειροβομβίδες και τα όπλα χειρός του Battlefield 4 (base game) για να αναπληρώσετε το χαμένο χρόνο. Ή αν είστε νέος παίκτης, για να προλάβετε όσους παίζουν από την κυκλοφορία” ενώ οι Premium users θα πάρουν τα  DMR’s και τα shotguns.
  • Double XP Weekend: Αυτό. Οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα.
  • Community Missions: Οι Global DICE Community Missions θα επιτρέπουν στις ομάδες να ξεκλειδώσουν Gold Battlepacks. Η πρώτη αποστολή λέει να “μαζέψετε έναν αριθμό dog tags σε συγκεκριμένο χρόνο.”
  • DICE Developer Talks: Fan service παρουσιάσεις από developers της DICE για το πως δουλεύουν και πως λειτουργεί το παιχνίδι με Q&A. Αυτό γίνεται κυρίως γιατί μεγάλη μερίδα παικτών ζητάει από τη DICE συνεντεύξεις και ομιλίες για τους μηχανισμούς του παιχνιδιού.

Πάνος Αλεξόπουλος

Παίζω, γράφω, κριτικάρω και σχεδιάζω παιχνίδια. H συλλογή μου μια μέρα δε θα χωράει σε μουσείο.