Eξελίξεις για το Online του Titanfall

O Vince Zampella μίλησε για τις τελευταίες δηλώσεις και φήμες αναφορικά με την online στρατηγική του Titanfall και όχι μόνο.

Είπε λοιπόν ο κύριος Zampella.

Θα έχουμε DLC επί πληρωμή. Θα έχουμε και δωρεάν updates. Υπάρχουν πράγματα που θέλουμε στο παιχνίδι και δεν καταφέραμε να προσθέσουμε στην τελική έκδοση. Θα βάλουμε private matches και τέτοια δωρεάν. Θα υπάρχουν κάποια DLC επί πληρωμή. Θα βάλουμε season pass επειδή αν το πάρεις θα είναι καλή ευκαιρία. Δε θα έχουμε μικροσυναλλαγές. Τα πληρώνεις όλα μπροστά και έχεις καλύτερη τιμή.”

Αναφορικά με το campaign είπε “Παίζεις και με τις δύο πλευρές. Είναι μια σύντομη εμπειρία μερικών ωρών σε κάθε μεριά, και δε χρειάζεται να το ακουμπήσεις ξανά. Μπορείς να ξαναπαίξεις αλλά δεν έχεις λόγο. Μπορείς να πας κατευθείαν στο multiplayer.”

Εν τέλει μίλησε για το 360 port το οποίο χειρίζεται η Bluepoint games. “Aυτός είναι ο στόχος [να είναι ίδια η εμπειρία σε όλα τα συστήματα]. Το παιχνίδι προφανώς δεν έχει τελειώσει ακόμα. Κάνουν ένα port του παιχνιδιού μας, οπότε όπως κυκλοφορούμε, επικυρώσαμε το day-one-patch, έτσι θα πρέπει να το συμπεριλάβουν στον τίτλο τους, οπότε φυσικά θα είναι λίγο πίσω από εμάς χρονικά. Ο στόχος είναι να τα φέρουμε όσο πιο κοντά γίνεται. Προφανώς δε θα είναι ίδιο αφού είναι πάνω σε ένα λιγότερο δυνατό σύστημα.”

Πάνος Αλεξόπουλος

Παίζω, γράφω, κριτικάρω και σχεδιάζω παιχνίδια. H συλλογή μου μια μέρα δε θα χωράει σε μουσείο.