Πληροφορίες για το επόμενο Assassin’s Creed!

assassins_creed_victory

Μπορεί τα Assassin’s Creed Rogue και Unity να μην έχουν ούτε έναν μήνα στα ράφια των καταστημάτων, αλλά ήρθε η στιγμή που θα αρχίσει η συζήτηση για το επόμενο κεφάλαιο της σειράς. Όπως φαίνεται λοιπόν από πληροφορίες και εικόνες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο και τις επιβεβαίωσε η Ubisoft, το επόμενο παιχνίδι της σειράς φέρει τον υπότιτλο Victory και μας μεταφέρει στο Λονδίνο κατά τη Βικτωριανή Εποχή. Το παιχνίδι θα χρησιμοποιεί την κλασσική μηχανή γραφικών της σειράς Anvil, ενώ αναμένεται να κινηθεί στα μονοπάτια του Unity και να μην γίνει διαθέσιμο στα Xbox 360 και PS3.

Την ανάπτυξη αυτήν την φορά την έχει αναλάβει η Ubisoft Quebec. Περισσότερες λεπτομέρειες θα έχουμε λογικά την άνοιξη του ερχόμενου έτους, όταν παραδοσιακά η γαλλική εταιρία ανακοινώνει επισήμως τον επόμενο τίτλο του franchise.

Για περισσότερα screenshots πατήστε εδώ.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.