Ο χειμώνας είναι φτιαγμένος για singleplayer (και μπουζούκια)

sean-bean

Ενώ ο Οκτώβριος κοντεύει να φτάσει στα μισά του και το σκηνικό του καλοκαιρινού καύσωνα δίνει την θέση του στα πρωτοβρόχια και την αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, ήρθε η ώρα να κάνουμε μία ωδή στην εποχή που πλησιάζει που κατά τον γράφοντα είναι δημιουργημένα για singleplayer παιχνίδια και μπουζούκια. Όσοι διαφωνείτε έχετε το δικαίωμα απλά να φύγετε από το post και το site γενικότερα. Δεν σας θέλουμε εδώ

Ναι, ο χειμώνας είναι πλασμένος για gaming, όπως το καλοκαίρι είναι πλασμένο για ρακέτες και μοχίτα δίπλα από την ηρεμία του κύματος που σκάει πλατς-πλατς στην ακτή (και τον Calvin Harris να δίνει πόνο από τα ηχεία του μπιτσόμπαρου). Και είναι πλασμένος για gaming όταν αυτές τις κρύες νύχτες, θέλεις να αρπάξεις μία κουβέρτα, να φτιάξεις -προαιρετικά- μία ζεστή σοκολάτα, να καθίσεις στον καναπέ, να περάσεις -υποχρεωτικά- το controller κάτω από τα σκεπάσματα και να επιλέξεις ποιο παιχνίδι θες να περάσεις αυτό το βράδυ που επέλεξες να μείνεις μέσα.

Γιατί όπως και να το κάνουμε, σε μία τέτοια φάση ρε παιδί μου δεν σου πάει η καρδιά να παίξεις Battlefield ή Evolve. Θέλεις κάτι πιο σμουδ® να ‘ουμε, θέλεις κάτι πιο νυχτερινό να καλύψει την έλλειψη πγοιότητας στην ελληνική τηλεόραση. Γιατί το όλο σκηνικό τραβάει ένα Assassin’s Creed, ένα Evil Within, ένα Metro, ένα Heavy Rain ρε αδερφέ να σου θυμίζει ότι έχουμε και χειμώνα. Για να ξεκινήσεις το βράδυ της Παρασκευής να τελειώσεις το πρωί του Σαββάτου να ευχαριστηθείς παιχνίδι όπως τότε που δεν ήταν όλα συνδεδεμένα και να μην ασχολείσαι με 15χρονα που χάνουν αλλά κοιμούνται με την μαμά σου. Όταν όλα είναι ήσυχα, όλοι κοιμούνται και ακούς μόνο τον ήχο της βροχής να χτυπάει στα παράθυρα.

Και τονίζω Παρασκευή βράδυ γιατί τα Σάββατα (καλά και η Παρασκευή εδώ που τα λέμε, αλλά το έβαλα έτσι για την οικονομία του blogpost) είναι φτιαγμένα να τα περάσεις με παρέα. Και τον χειμώνα δεν έχει μπιτς μπαρ, δεν έχει ταράτσες με θέα, δεν έχει τίποτα από αυτά τα ωραία που το περασμένο τρίμηνο μας προσέφερε απλόχερα (μαζί με κάτι μνημόνια, κάτι κάπιταλ κοντρόλς και καμια δυο εκλογικές αναμετρήσεις να μην πλήττουμε). Ο χειμώνας παιδιά είναι φτιαγμένος ΚΑΙ για μπουζούκια. Όπως και να το κάνουμε, τα Σάββατα (νταξ ίσως όχι και κάθε σάββατο αν θέλουμε να πληρώσουμε καναν ΕΝΦΙΑ ή τα τέλη κυκλοφορίας σε λίγο καιρό) τραβάνε μία ολονύχτια έξοδο με φίλους να πάτε να πιείτε τα αλκοόλια σας, να κλάψετε για κάθε πρώην γκόμενα που είχατε (ή θέλατε να είχατε) από το δημοτικό μέχρι σήμερα και παράλληλα να κάνετε και παιχνίδι με την γυναικοπαρέα απέναντι που χορεύει στα τραπέζια (ΣΣ αυτά βλέπει η Μέρκελ και βάζει φόρο στον φόρο).

Ηθικό δίδαγμα blogpost Νικομπούγα. Ο χειμώνας έρχεται, μας κρούει ήδη την θύρα. Χαρείτε τον με gaming και μπουζούκια, πριν έρθει το καλοκαίρι και ξαναβγάλουμε τα κορμιά μας στις παραλίες και στα στα τίκα-τάκα των ρακετών. Δόξα τω θεώ έχουμε αρκετές δυνατές κυκλοφορίες για να περάσει ευχάριστα, ακόμα και για εσάς που θέλετε να ξεχυθείτε στις online αρένες των Call of Duty. Οι υπόλοιποι έχουμε ένα Fallout και μία Lara να καρτερούμε ❤??

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.