Έρχεται και στα PC το Quantum Break, ανακοινώθηκε και Xbox One bundle

cover_art_quantum_break

Εξαιρετικά νέα για τους PC gamers ετοίμαζε η Remedy σήμερα, με την εταιρία να επιβεβαιώνει αυτό που ακουγόταν τις τελευταίες μέρες: την κυκλοφορία του Quantum Break και στα Windows. Όπως έκανε γνωστό η Φινλανδική εταιρία το Quantum Break θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα στις 5 Απριλίου σε Xbox One και Windows 10 (δεν έχει γίνει γνωστό αν το παιχνίδι θα υποστηρίζει άλλες εκδόσεις Windows). Για συγκεκριμένο χρόνο μάλιστα, αν αγοράσετε την έκδοση του παιχνιδιού για την κονσόλα της Microsoft από το Xbox Store θα αποκτήσετε και την έκδοση για υπολογιστές χωρίς κόστος, με τα sync να συγχρονίζονται αυτόματα μέσω Xbox Live.

Τα ευχάριστα νέα από την Microsoft δεν σταματάνε εδώ, αφού το bundle του παιχνιδιού θα περιλαμβάνει την κονσόλα, το Quantum Break, αλλά και το Alan Wake με όλα του τα DLC που θα προστεθεί σύντομα στην λίστα με τα backwards compatible games του Xbox 360. Ακολουθεί μπόλικο gameplay υλικό που δόθηκε στην δημοσιότητα πριν λίγη ώρα από το IGN.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.