Ubisoft @ E3 2016

2 ώρες διήρκησε η συνέντευξη τύπου της Ubisoft, η οποία κατάφερε να δείξει λιγότερα παιχνίδια σε περισσότερη ώρα από την Microsoft που είδαμε νωρίτερα το απόγευμα. Τέλος πάντων, να μην γκρινιάξω πάλι, ας περάσουμε στο ζουμί της υπόθεσης.

Just Dance 2017 επέλεξε να δείξει η γαλλική εταιρία για να ξεκινήσει την παρουσίαση, γιατί λογικά εκεί στην Γαλλία δεν γνωρίζουν πως η πρώτη εντύπωση είναι αυτή που μένει ή απλά ασχολούνται με τον Πογκμπά και την παρέα του και τα videogames έχουν μπει σε δεύτερη μοίρα. Το θετικό στην όλη υπόθεση είναι πως μάθαμε πως το παιχνίδι θα βγει στο Nintendo NX, παρόλο που δεν έχουμε δει ακόμα κονσόλα και δεν ξέρουμε και την τελική ονομασία.

Στην συνέχεια είχαμε το νέο κεφάλαιο της σειράς Ghost Recon, το Wildlands όπου τα καρτέλ έχουν φτιάξει ένα άνδρο ναρκωτικών και σε συνεργασία με την διεφθαρμένη πολιτεία εξελίσσονται στον επόμενο Εσκομπάρ. Ευτυχώς όμως για την πορεία της ανθρωπότητας, τα καλά παιδιά της ομάδας Ghosts έρχονται για να σώσουν την κατάσταση. Φαίνεται ενδιαφέρον, ελπίζουμε η υλοποίηση να είναι εξίσου καλή και το downgrade στα γραφικά να περιοριστεί.

Το μενού στην συνέχεια είχε το νέο South Park, με υπότιτλο Fractured but Whole, που είδαμε και πέρυσι. Μαζί με κάθε προπαραγγελία για PS4, Xbox One ή Steam θα πάρετε δώρο και το Stick of Truth.

Αφήνοντας πίσω λίγο τις νέες κυκλοφορίες, η αξιαγάπητη Aisha Tyler μας παρουσίασε τα δύο expansions που έρχονται στο Division. Για το “Underground” μάθαμε στην Microsoft λίγο νωρίτερα, αλλά εδώ είχαμε και trailer για το μεθεπόμενο expansion, “Survival”.

Και κάπου εδώ είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μία γεύση από το For Honor, το οποίο οσο και ενδιαφέρον αν μοιάζει φαντάζει αρκετά δύσκολο να μην πέσει στα ίδια παραπτώματα επαναλαμβανόμενου gameplay που έπεσε πριν λίγα χρόνια το Ryse Son of Rome. Αλλά ας ελπίσουμε για το καλύτερο.

Για αυτό εδώ δεν θα μιλήσω γιατί θα γίνω κακός και είναι κρίμα γιατί αυτή η εταιρία μας έχει προσφέρει και ένα Prince of Persia, ένα Assassin’s Creed ένα Rayman ρε αδερφέ.

https://youtu.be/efUmqA7rnpE

Σε συνέχεια της κατρακύλας, στην σκηνή εμφανίστηκαν δύο τύποι-απομίμηση του Γαλιφιανάκη και του Ypo προκειμένου να μας ανακοινώσουν το Trials of the Blood Dragon. Αυτό.

https://youtu.be/gsvzfZ929Dk

Και η συνέντευξη τύπου οδηγήθηκε στο τέλος με το trailer της ταινίας Assassin’s Creed, νέο gameplay από το Watchdogs 2 που φαίνεται να ξεπερνάει τα προβλήματα του προηγούμενου τίτλου και το νέο παιχνίδι της Ubisoft, Steep.

https://youtu.be/NYJPEkGQQUw

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.