Στην άγρια δύση το Far Cry 5;

Μόλις ένας μήνας μας χωρίζει από την μεγαλύτερη έκθεση videogames παγκοσμίως, την E3 του Los Angeles και είναι λογικά σιγά σιγά να έχουμε τις πρώτες ανακοινώσεις και διαρροές από επερχόμενες ανακοινώσεις από μέρος του υλικού που θα παρουσιαστεί.

Η πιο πρόσφατη φήμη έρχεται από την σελίδα Great Falls Tribune που αναφέρει ότι ένα συνεργείο γυρισμάτων τραβάει σκηνές από μία τοπική εκκλησία για ένα βιντεοπαιχνίδι στο Poplar του Οντάριο, ενώ φιλοξενεί δήλωση του Jeff Guillot ότι αφορά ένα sequel γνωστού franchise. Αρχικά το μυαλό όλων μπορεί να πήγε στο Red Dead Redemption αφού το setting ταιριάζει με αυτό του παιχνιδιού της Rockstar, αλλά ο Jason Schreier του Kotaku πάνω-κάτω επιβεβαίωσε στο neoGAF ότι αφορά το επόμενο μέρος του Far Cry.

Λαμβάνοντας και υπ’ όψιν την έρευνα της Ubisoft προ διετίας που καλούσε τους παίκτες να ψηφίσουν που θα ήθελαν να δουν την σειρά να μεταφέρεται (ΣΣ: στην έρευνα υπήρχε η επιλογή του “Spaghetti Western”) δεν είναι καθόλου απίθανο στον επόμενο μήνα να δούμε ένα Far Cry που να μας θυμίζει… Clint Eastwood στα πρώτα του βήματα.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.