Sony @ E3: Όλες οι ανακοινώσεις

Ως συνήθως η Sony αρέσκεται στο να κρατάει το ευρωπαικό κοινό ξύπνιο, με την συνέντευξη τύπου της να είναι καθιερωμένη κάθε χρόνο στις 4 τα χαραμάτα, ρίχνοντας συνήθως την αυλαία των παρουσιάσεων αφού η Nintendo έχει σταματήσει να διοργανώνει παραδοσιακές press conferences. Μέσα σε μία ώρα είχαμε αρκετά δυνατές ανακοινώσεις.

Η Sony ξεκίνησε δυναμικά της παρουσίαση ρίχνοντας στη “μάχη” δύο δυνατά exclusives, το νέο Uncharted, το Days Gone αλλά και νέο DLC περιεχόμενο για το Horizon που κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτό το έτος.

https://youtu.be/6uED22JERB8

https://youtu.be/J5xsS1WZA54

Η συνέχεια ήταν εξίσου δυνατή, με την ιαπωνική εταιρία να είναι αυτή που ανακοινώνει την επιστροφή της σειράς Monster Hunter, αρκετά χρόνια μετά την τελευταία κυκλοφορία. Συνεχίζοντας με τις γιαπωνεζιές, το Shadow of Colossus γίνεται remaster για το PS4.

Επιστροφή στις ρίζες για το Call of Duty, το οποίο η Activision κράτησε για παρουσίαση στην χθεσινή συνέντευξη τύπου της Sony, αφού πλέον οι δύο εταιρίες έχουν και στενή συνεργασία με τ α DLC να κυκλοφορούν πρώτα στο PS4.

Και κάπου εδώ ήρθε η ώρα του VR, με την Sony να επενδύει πολλά πάνω στην τεχνολογία και να βρίσκει και την αντίστοιχη αντιμετώπιση από 3rd party εταιρίες, με την Bethesda να φέρνει το Skyrim στην εικονική πραγματικότητα.

Και αφήνοντας πίσω την μόδα του VR, μπαίνουμε στο τελευταίο και δυνατότερο κομμάτι της παρουσίασης όπου η Sony είχε κρατήσει καλά παιχνίδια που ξεσήκωσαν το κοινό. Νέο God of War, λοιπόν κυρίες και κύριοι, με το παιχνίδι να έρχεται στις αρχές του επόμενου έτους αποκλειστικά για το PS4.

Detroit: Become Human περιλάμβανε το μενού στην συνέχεια, με το νέο πόνημα της Quantic Dream να αποτελεί το προσωπικό αγαπημένο παιχνίδι από όλα όσα έδειξε η Sony φέτος (εντάξει ίσως και πέρυσι και πρόπερσι).

https://youtu.be/ayCsD43qjxI

Αποκλειστικό περιεχόμενο για το PS4 από το Destiny 2 αποκάλυψε η Sony πως θα υπάρξει με το launch του νέου τίτλου, ενώ η παρουσίαση έκλεισε με το νέο Spider-Man της Insomniac που θα κυκλοφορήσει το 2018 αποκλειστικά στο PS4.

https://youtu.be/ODiiEj-GQgI

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.