Ετοιμαστείτε για τον χειμώνα με Horror Humble Bundle

Οι παραλίες, τα κοκτέιλς και τα φλαμίνγκο μας αποχαιρετούν, και ετοιμάζονται να δώσουν την θέση τους σε ζεστή σοκολάτα, κουβερτούλες και horror games στις επερχόμενες κρύες νύχτες του χειμώνα. Έτσι το humble bundle έχει προνοήσει για εμάς στο βόρειο ημισφαίριο που ετοιμαζόμαστε να κλειδωθούμε σπίτια μας και έχει βγάλει ήδη στη φόρα ένα bundle με χορροράκια.

Πλερώστε μόλις ένα δολλάριο (περί τα 85 λεπτά) και τσιμπήστε τα Dead Age, DreadOut (+DLC), DreadOut: Keepers of The Dark, και Lakeview Cabin Collection, πληρώστε κάτι παραπάνω από 4€ και τσιμπήστε επιπλέον τα Alien: Isolation, Layers of Fear: Masterpiece Edition (game + DLC), και Five Nights at Freddy’s: Sister Location. Με 10 ντόλλας (8.50€) και πάνω σας δίνουμε και το Dead by Daylight γιατί είμαστε λαρτζ. Δεν σας χάλασε.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.