Δείτε πως τρέχει το Forza 7 στο Xbox One X

Το Forza 7 κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες και αποτελεί ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια της Microsoft για την φετινή σεζόν. Όχι μόνο για τους κατόχους Xbox One και PC με Windows 10, αλλά και για τους μελλοντικούς κατόχους του Xbox One X, της νέας, πιο δυνατής, έκδοσης της κονσόλας της Microsoft που κυκλοφορεί στα τέλη Νοέμβρη.

Σημειώνουμε πως το παιχνίδι στο Xbox One X θα τρέχει σε native ανάλυση 4K διατηρώντας σταθερό framerate της τάξης των 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο, ενώ στο απλό Xbox One θα διατηρεί το ίδιο ρυθμό ανανέωσης με την ανάλυση να κλειδώνει στα 1080p. Όπως θα παρατηρήσετε και στο παρακάτω βίντεο που το Digital Foundry ετοίμασε, οι διαφορές στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι σημαντικές, με την βασική να είναι μόνο η διαφορά ανάλυσης. Μικρές λεπτομέρειες είναι ανώτερες στο νέο hardware, αλλά σε καμία περίπτωση όσοι πορευτείτε με την ήδη υπάρχουσα κονσόλα δεν θα απογοητευτείτε.

Σημειώνουμε πως το demo βρίσκεται ήδη διαθέσιμο στα ηλεκτρονικά καταστήματα της Microsoft, οπότε μπορείτε να το κατεβάσετε άμεσα. Η έκδοση για υπολογιστές απαιτεί το νεότερο update των Windows 10, ενώ το παιχνίδι διαθέτει online cross-play συμβατότητα με το σύστημα Xbox Play Anywhere.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.