Εκπτώσεις σε παιχνίδια της CAPCOM για PC από την CD Media

Εδώ και τρεις ημέρες – όπως σας έχουμε ενημερώσει ήδη για την προσφορά που τρέχει στο Facebook page μας – τρέχει η νέα προσφορά της CD Media όπου επιλεγμένοι τίτλοι της CAPCOM για τον υπολογιστή σε ψηφιακή μορφή μπορούν να αγοραστούν από 5€!

Συγκεκριμένα, με 4.99€ μπορείτε να βρείτε τα Ultra Street Fighter 4, το Resident Evil 6, το Devil May Cry αλλά και το remaster του Resident Evil Revelations.

Με μόλις 9.99€ μπορείτε αντίστοιχα να τσιμπήσετε τα Street Fighter 5, Dragon’s Dogma Dark Arisen, Dead Rising 4, Resident Evil 7, Dead Rising 3 και Devil May Cry 4. Αν μη τι άλλο, οι προσφορά ειδικά στο Resident Evil 7 είναι ίσως η εντυπωσιακότερη, αφού με μόλις 10€ αγοράζετε παιχνίδι πρόσφατο που σε retail δεν θα το βρείτε κάτω από 40-50 ευρώ.

H προσφορά ισχύει από 22/09 μέχρι και 01/10 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων στα Public, Seven Spots και άλλα συνεργαζόμενα καταστήματα.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.