Killing Floor 2

Πάμε όλοι μαζί “ΖΗΤΩ ΤΟ LEFT 4 DEAD! ΖΗΤΩ ΤΟ LEFT 4 DEAD! ΖΗΤΩ ΤΟ LEFT 4 DEAD!”

Όσοι δεν ξέρετε για τι πράγμα μιλάω μάθετε πριν συνεχίσουμε το review. Οι υπόλοιποι…νορμάλ gamers έχω να σας πω κάτι συναρπαστικό.

To Killing Floor 2, που ως τώρα υπήρχε μόνο στο Steam, βγήκε στο Xbox One και πάει και για X update! Οπότε το περιλάβαμε. Και είναι όλα όσα ελπίζαμε. Ένα εξαιρετικό παιδί των Left 4 Dead που αγαπάμε, με όλο το χαμό και την ένταση αλλά με παραπάνω επιλογές και παιχνιδάκια!

Ας αρχίσουμε όμως κανονικά. Το KF2 είναι ένα first person shooter με ζόμπι σε arcade μορφή με στοιχεία rpg. Δηλαδή διαλέγουμε ένα class, μπαίνουμε στο match και ξεκινάμε. Έρχονται ορδές (συνήθως 10), στο τέλος κάθε ορδής ανοίγει merchant και στο τέλος έρχεται το Boss. Μαζεύουμε XP και λεφτά. Κάθε 5 level στο class ανοίγει ένα νέο perk. Απλό; Ναι. Κατανοητό; Απόλυτα. Και που είναι το catch; Στο πλήθος, το χαμό, το χάος και τις κραυγές.

Killing Floor 2 Screenshot

6 παίκτες το πολύ, κάθε wave με περίπου 120 εχθρούς που τρέχουν, πηδάνε, ξερνάνε οξύ, κραυγάζουν (Siren <3 ) και πετάνε φωτιές ή μπουκέτα με αλυσοπρίονα. Ευτυχώς μπορούμε να αμπαρώσουμε πόρτες και έχουμε heal και healer class. Αλλιώς δεν. Να σημειωθεί πως όλα τα class μπορούν να φορέσουν όλα τα όπλα, και ανεβάσουν το αντίστοιχο XP. Οπότε ανά πάσα στιγμή αλλάζουμε build για τις ανάγκες του party. Οι σφαίρες πέφτουν βροχή και ειδικά με παρέα είναι μια απερίγραπτη εμπειρία για όσους αρέσκονται σε fast paced shooters και όχι μόνο.

Τεχνικά ο τίτλος πετάει. Τα γραφικά δε σπάνε πουθενά παρόλο το χαμό από σφαίρες, τέρατα, αίμα και διαμελισμένα μέλη στην οθόνη. Ο ήχος είναι μεταλλιές, ότι πρέπει και ο χειρισμός όσο smooth πρέπει. Αυτό που θα ήθελα είναι μεγαλύτερη ποικιλία σε εχθρούς και μοντέλα ηρώων. Αλλά νταξ.

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, και κυρίως επειδή δεν πιστεύουμε στα κατεβατά, δείτε το. Δε μπορούμε να το προτείνουμε αρκετά. Ειδικά αν έχετε παρέα. Έχει τα ψεγάδια του, που λογικά θα φτιαχτούν με επιπλέον content αλλά σπέρνει.

Killing Floor 2

8.2

Βαθμός

8.2/10

Θετικά

  • Καταγιστική δράση
  • RPG στοιχεία

Αρνητικά

  • Επαναλαμβανόμενο
  • Θέλει παρέα για να το ευχαριστηθείς 100%

Πάνος Αλεξόπουλος

Παίζω, γράφω, κριτικάρω και σχεδιάζω παιχνίδια. H συλλογή μου μια μέρα δε θα χωράει σε μουσείο.