Προς Nintendo Switch και iOS το INSIDE της Playdead

Σύμφωνα με πληροφορίες του ιαπωνικού περιοδικού Famitsu, το τελευταίο πόνημα της Playdead, INSIDE, ετοιμάζεται να μεταφερθεί σε συσκευές της Apple αλλά και στη νέα κονσόλα της Nintendo. Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, τα νέα μαθεύτηκαν σε κλειστό κύκλο όταν ο Arnt Jensen της Playdead και creative director των παιχνιδιών της βρέθηκε στην Ιαπωνία σε δείπνο με τον Fumito Ueda του Last Guardian αλλά και τον δημιουργό των Metal Gear, Hideo Kojima.

Ημερομηνίες, πληροφορίες και άλλες λεπτομέρειες για τις εκδόσεις του τίτλου για iOS και Nintendo Switch δεν έχουμε, αλλά η φύση του παιχνιδιού λογικά δεν θα επιτρέψει (ή θα αναγκάσει) σε αλλαγές και νέες προσθήκες. Θυμίζουμε πως το προηγούμενο παιχνίδι της Playdead, LIMBO, έγινε διαθέσιμο σε μία πληθώρα συσκευών, συμπεριλαμβανομένου και κινητών iOS και Android, οπότε μία τέτοια κίνηση δεν μπορούμε να πούμε πως προκαλεί εκπλήξεις.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.