WWE 2K18 |Review

Ήρθε πάλι η μαγική στιγμή να παίξουμε WWE. 2K18 φέτος. Το ίδιο (spoiler alert… ψεύτικο) βρωμόξυλο με τις φαντεζί στολές και τις θεαματικές μπούφλες. Το 2K18, η αλήθεια να λέγεται, δεν είναι ένας τίτλος που χρειαζόταν στην αγορά. το 2K17 τα κατάφερνε άψογα. Έχει όμως τις βελτιώσεις του και τα σημεία ενδιαφέροντος. Πάμε!

Αρχικά, αυτό που μας νοιάζει περισσότερο σε κάθε ετήσιο τίτλο (όχι, τα Call of Duty δε μετράνε πια) είναι τα γραφικά. Στο WWE 2K18 έχουμε αισθητή βελτίωση σε σχέση με τον προκάτοχο. Τόσο η ποιότητα των γραφικών όσο και τα animations έχουν βελτιωθεί αρκετά. Επίσης καταφέραμε (όλοι μαζί) να έχουμε 8 άτομα στην οθόνη, νέο ρεκόρ μετά από αρκετά χρόνια.

Συνεχίζοντας, η επόμενη καλή βελτίωση είναι στο Royal Rumble. Δε χρειάζεται να παίζουμε μίση ώρα ξύλο με τον κάθε αντίπαλο για να ξεκολλήσει από τα σχοινιά! Δεν είναι και όσο εύκολο ήταν στο RAW2 στο κλασσικό Xbox αλλά γίνεται η δουλειά.

Ακόμη, το ρόστερ είναι πάλι μεγαλύτερο από πέρσι. Ίσως το πιο σημαντικό θετικό του 2K18, μιας και είναι η μόνη ουσιαστική αναβάθμιση που ψάχνουμε κάθε χρόνο. Εκεί σταματάνε και τα θετικά όμως. Τo MyCareer είναι κλούβιο, η δημιουργία δικών μας τύπων μάχης δεν ενθουσιάζει και γενικά ο τίτλος δίνει μια αίσθηση ξαναζεσταμένου φαγητού. Η μηχανή τρώει και φέτος τα κολλήματα της, μερικοί μαχητές μοιάζουν με καρικατούρες και έχουμε loot boxes. Ναι δεν χρειάζονται κανονικά λεφτά, αλλά ποιο το νόημα σε έναν τέτοιο τίτλο.

Συνοψίζοντας, το WWE 2K18 δεν είναι άπταιστο αλλά δεν είναι και κακό. Αν έχετε το προηγούμενο δε χρειάζεται. Αν είστε φαν τότε ναι. Καλύτερα γραφικά και μερικοί παραπάνω μαχητές δεν δικαιολογούν νέα κυκλοφορία, από όποια εταιρία κι αν προέρχεται. Πόσο μάλλον στο είδος των fighting που σε κάθε νέα κυκλοφορία τρώει και άλλο ένα χτύπημα από χλιαρά launches, μισοτελειωμένους τίτλους και μηδαμινές βελτιώσεις της engine.

WWE 2k18

7.5

Βαθμός

7.5/10

Θετικά

  • Βελτιστοποιημένα γραφικά
  • Μεγαλύτερο ρόστερ
  • Καλύτερο Royal Rumble

Αρνητικά

  • Ξαναζεσταμένη engine
  • Ανούσιο MyCareer

Πάνος Αλεξόπουλος

Παίζω, γράφω, κριτικάρω και σχεδιάζω παιχνίδια. H συλλογή μου μια μέρα δε θα χωράει σε μουσείο.