Ο Fortnite streamer που τσιμπάει μηνιαίως 500 χιλιάδες δολάρια

O Fortnite streamer Tyler “Ninja” Blevins κυρίες και κύριοι βγάζει 500 χιλιάδες δολάρια από την άνεση του σπιτιού του παίζοντας το παιχνίδι της Epic και στριμάροντάς του ζωντανά στο Twitch.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στο CNBC, το αστρονομικό αυτό ποσό προέρχεται από το κράμα των 5 εκατομμυρίων συνδρομών στο Youtube, τους 3.7 εκατομμύρια followers στο Twitch και τις δεκάδες εκατομμύρια χρήστες που τον ακολουθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων του σύμφωνα με τον ίδιο έρχεται από τα 4.99$ που κοστίζει η εγγραφή στο κανάλι. Μάλιστα μεγάλη αύξηση των εσόδων υπήρξαν από το πρόσφατο live stream με καλεσμένο τον Drake, το οποίο αύξησε τις συνδρομές κατά παραπάνω από 10 χιλιάδες!

Κλείνοντας την συνέντευξη, ο Tyler τόνισε ότι παρακινεί και τον νέο κόσμο να αρχίσει να στριμάρει καθώς μπορεί να σου αλλάξει την ζωή, με την προϋπόθεση ότι δεν θα παρατήσουν τα πάντα για να στριμάρουν παιχνίδια.

500 χιλιάρικα τον μήνα λοιπόν ο φίλος Tyler, δηλαδή περί τα 6 εκατομμύρια τον χρόνο. Όσο δηλαδή 3 εκατομμύρια πιτόγυρα, 600 χιλιάδες πίτσες XXL ή όσο ο ποδοσφαιρικός Άρης.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.