Όλα όσα μας έδειξε η EA στην E3 2018

Η EA άνοιξε και φέτος την αυλαία της E3, με την πρώτη συνέντευξη τύπου της χρονιάς. Η παρουσιάση ξεκίνησε δυναμικά, όπως αναμενόταν, με το φρεσκοανακοινωμένο Battlefield 5, που δεν γινόταν να λείπει από ένα event σαν κι αυτό.

Το νέο μέλος της σειράς Battlefield αναμένεται να δειχθεί και στην αυριανή παρουσίαση της Microsoft, με τον τίτλο να διαθέτει και battle royale mode στα πρότυπα του PUBG.

Στη συνέχεια, Anthem. Ο νέος τίτλος της Bioware θα βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων τον φλεβάρη, με την EA να μας ξαναδείχνει τον τίτλο και φέτος.

Περνώντας στα αθλητικά. FIFA 19 κυριές και κύριοι. Σας είχαμε ενημερώσει από χθες, ότι ο CR7 θα κοσμεί και φέτος το boxart του νέου τίτλου, επιβεβαιώθηκε απόψε. Κυκλοφορεί στις 28 Σεπτεμβρίου, ενώ επιβεβαιώνονται οι φήμες για Champion’s League, αφού η EA αγόρασε τα δικαιώματα.

Αμέσως μετά είχαμε και Madden NFL 19, για τους 2-3 που ενδιαφέρεστε.

EA στην Ε3 χωρίς Star Wars δεν είναι EA στην E3, οπότε για του χρόνου έχουμε ένα νέο παιχνίδι κάτω από το license της δημοφιλούς σειράς. Λεπτομέρειες δεν δόθηκαν, αλλά ο τίτλος θα λέγεται Star Wars: Jedi Fallen Order και θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2019. Δηλαδή θα το δούμε ξανά του χρόνου, γιατί EA στην E3 χωρίς Star Wars δεν είναι EA στην E3.

Το Sea of Solitude το είδαμε στην E3 2016, και από τότε λίγα μάθαμε. Ο τίτλος αποτελούσε ένα indie παιχνίδι υπό την αιγίδα της EA, και σαν concept φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Αναμένεται στις αρχές του νέου έτους.

Κλείνοντας την σύντομη, αλλά μεστή παρουσίαση, η EA μας έδειξε το Unravel 2, το οποίο κυκλοφόρησε σημερα για PC, XBox One και PS4.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.