Videogames στα Tesla θέλει να ενσωματώσει ο Elon Musk!

Μέσω του αγαπημένου του μέσου, του Twitter, ο Elon Musk έδωσε ένα sneak peak για τα πλάνα του στην Tesla. Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά ανέφερε ότι οσοι ασχολούνται με videogame development, καλό θα ήταν να κάνουν αίτηση για δουλειά στην Tesla. Σύμφωνα με τον επιχειρηματία, στόχος του είναι η ανάπτυξη παιχνιδιών που θα ενσωματώνουν το κεντρικό dashboard, τα κινητά των χρηστών αλλά και το ίδιο το αυτοκίνητο.

Ακούγεται πολύ διασκεδαστικό, και πολύ επικίνδυνο ταυτόχρονα. Φήμες που θέλουν την ΕΛ.ΑΣ να τρίβει τα χέρια της για νέα προστίματα κρίνονται αβάσιμες.

Ωστόσο, το gaming στα Tesla δεν είναι τόσο… μακρινό μέλλον. Στην επόμενη έκδοση, τρία τουλάχιστον παιχνίδια της Atari θα προστεθούν στο λογισμικό. Το πότε θα δούμε το πρώτο παιχνίδι αναπτυγμένο εξ ολοκλήρου για αυτοκίνητο, είναι προς το παρόν άγνωστο.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.