Ήδη σε beta testing το Grand Theft Auto V για PC;

xl_GTA-V-Release-624

Τo GTA V κυκλοφόρησε προχθές σπάζοντας όλα τα ρεκόρ πωλήσεων. Ωστόσο, στα ράφια των καταστημάτων μπορείτε να βρείτε μόνο εκδόσεις για Xbox 360 και PS3, με την έκδοση για PC να μην έχει ανακοινωθεί επισήμως από την Rockstar.

Σήμερα όμως, ήρθαν στο φως τα πρώτα σημάδια ύπαρξης της PC version, αν ο χρήστης του Reddit, DevBuild μπορεί να θεωρηθεί βάσιμη πηγή. Ο εν λόγω χρήστης, ισχυρίζεται πως είναι υπάλληλος της Rockstar και ανέβασε μερικές εικόνες από το παιχνίδι να τρέχει σε περιβάλλον Windows. Επίσης ο ίδιος χρήστης ανέφερε πως θα υπάρχει επιλογή για κλείδωμα στα 30 ή στα 60 fps, η ανάλυση θα είναι κλειδωμένη στα 1280×720 (μαύρες μπάρες αν θέλετε σε 1920×1080, όπως στο LA Noire), ενώ θα είναι αρκετά ελαφρύ με μία GTX 550 να μπορεί να το τρέχει σε 50-60FPS.

Περισσότερα για το παιχνίδι μπορείτε να διαβάσετε στο review μας που θα δημοσιευθεί στο επόμενο χρονικό διάστημα. Υπενθυμίζουμε ότι μέσα στο καλοκαίρι η Rockstar είχε βγάλει αγγελία που αναζητούσε άνθρωπο για να μεταφέρει τα παιχνίδια της σε PC. Περισσότερα εδώ.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.