Λεπτομέρειες για τα τρία DLC του Resident Evil 6.

Όσοι αποφασίσουν να πάρουν το Resident Evil 6 στο Xbox360 θα είναι στην ευχάριστη θέση να απολαύσουν 3 DLC πρώτοι απο τους κατοχους του παιχνιδιού στο PS3.
Και τα τρία πρόκειται για DLC που προσθέτουν Modes στο παιχνίδι, και η Capcom έδωσε πληροφορίες για το περιεχόμενο τους.

Survivors Mode:
Βασισμένο στο Solo και team Based Versus mode, με μια μικρή διαφορά. Κάθε φορά που πεθαίνεται, θα κάνετε respawn ως εχθρός, με την ελευθερία να επιτίθεστε στους άλλους παίκτες. Αφου σκοτώσετε δύο απο αυτούς μπορείτε να επανέλθετε στην ανθρώπινη μορφή σας.

Predator Mode:
O ένας πάικτης αναλαμβάνει το ρόλο του Ustanak, ενός B.O.W που ακολουθεί τον Jack Muller στο Campaign του, και προσπαθεί να εξοντώσει τους υπόλοιπους human παίκτες. Απο την άλλη οι υπόλοιποι παικτες πρέπει να ξεφορτωθούν τον Ustanak, η να αντέξουν μέχρι το τέλος του χρόνου.

Siege Mode:
Στο Siege mode, αν συνταχθείτε με την πλευρά των ανθρώπων, θα πρέπει να προστατευσετε έναν NPC απο τις επιθέσεις των αντιπάλων. Αν είστε οι αντίπαλοι, οπως είναι λογικό σκοπός σας είναι να σκοτώσετε τον NPC. Αν Ο NPC είναι ακόμα ζωντανός μετά το πέρας συγκεκριμένου χρόνου, η ομάδα των ανθρώπων ανακυρήσετε νικήτρια.

Μέχρι τώρα η Capcom φαίνεται να προσέχει πολύ το νέο Resident Evil γεμίζοντάς το υλικό πριν καλά καλά κυκλοφορήσει! Υπομονη, μέχρι τις 2 Οκτωβρίου

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!