Νέο Mass Effect και νέο IP απο την Bioware

Mass Effect 3Όσοι νομίζαμε οτι το Mass Effect ηταν τριλογία, και το πρόσφατο τελευταίο μέρος της σειράς θα ήταν το κλείσιμο της, πλανομαστε οικτρα!

Με αφορμή την παραίτηση των συνδημιουργητών της Bioware Greg Zeschuk και Ray Muzyka, ο γενικός διευθυντής της εταιρίας, Aaryn Flynn προχώρησε σε αποκαλύψεις για τα μελοντικά σχέδια της Bioware.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Flynn λοιπόν, στα σκαριά βρίσκεται ένα ακόμη παιχνίδι Mass Effect, το οποίο δεν πρόκειται για Spin Off, αλλα για κανονικό, full παιχνίδι της σειράς. “To σύμπαν του Mass Effect είναι τεράστιο, και η ομάδα μας, έχει σχέδια για ένα ακόμη παιχνίδι.
Που θα οδηγηθούμε; Με ένα τέτοιο Project, είναι μια ερώτηση που μας απασχολεί όλους, και θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε τις προτάσεις σας.”

Εκτός απο το επόμενο Mass Effect, η Bioware αναπτύσει και ένα ολοκαίνουργιο IP που μάλλον θα δούμε στην κονσόλες επόμενης γενιάς.
Και το Dragon Age αλλα και το Mass Effect, ξεκίνησαν σαν άπλοί τίτλοι, και πλέον έχουν γίνει τεράστια σύμπαντα. Δεν έχουμε σκοπό να σταματήσουμε όμως εδώ.

Την ώρα που ο Casey Hudson(Excecutive Producer της Bioware) έχει αναλάβει την ανάπτυξη του Mass Effect, αυτοί και οι βοηθοί του, έχουν το βλέμα τους, σε ένα νέο παιχνίδι, τοποθετημένο σε ένα φανταστικό σύμπαν, το οποίο θα χτιστεί απο τη βάση του με νέα τεχνολογία.”

Νέο Mass Effect, και νέο παιχνίδι. Bioware, θα μας καταστρέψεις!

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!