Οδηγός Χριστουγεννιάτικων αγορών 2012 για το Wii

Αν σκέφτεστε να αγοράσετε κονσόλα για την πάρτυ σας ή για κάποιο κοντινό σας πρόσωπο, το Wii είναι με διαφορά η πιο οικονομική λύση! Εκτός του αρκετά φτηνού Hardware, τα παιχνίδια της κονσόλας είναι πλέον αρκετά φτηνα, και δε θα δυσκολευτείτε να πάρετε αυτά που σας ενδιαφέρουν με πολύ λίγα χρήματα, ειδικά αν ψάξετε στα μεταχειρισμένα.

1905

Αγοράζοντας την κονσόλα.

To Wii δεν έχει και πολλά Bundles να επιδείξει, αρα δε χρειάζεται να ψάξετε και πολύ. Το βασικό που σας ενδιαφέρει, είναι το χρώμα που το θέλετε, καθώς και το αν θέλετε να έχει μαζί το Balance Board η όχι. Έχουμε και λέμε λοιπόν

Nintendo Wii Black & Mario Kart & Wii Wheel

Μαύρο Wii και Mario kart! Ίσως ο καλύτερος συνδιασμός που μπορείτε να κάνετε, οποιος και αν είναι ο τελικός σκοπός σας. Η συσκευασία περιέχει:
• Wii Κονσόλα Black
• Wii Remote Plus Black
• Wii Nunchuck Black
• Wii Wheel Black
• Wii Stand Plate
• Και το Mario Kart

Nintendo Wii White & Wii Party & Wii Sports Pack

Αυτό το πακέτο προτείνεται αν θέλετε το λευκό Wii, με το οποίο θα πάρετε και τα Wii Party και Wii Sports για να περάσετε αρκετές ώρες με τους φίλους σας. Το θέμα είναι ότι περιέχει ένα μόνο χειριστήριο, οπότε θα χρειαστεί να δώσετε και το κατιτίς σας για τα έξτρα remotes, αφού το Mario Kart παλεύεται Single Player, το Wii Party με τίποτα!
• Wii Κονσόλα λευκή
• Wii Remote Plus ασπρο
• Wii Nunchuck άσπρο
• Wii Stand Plate
• Wii Party
• Wii Sports

Nintendo Wii Fit Plus Bundle Limited

Αν σας ενδιαφέρει το Wii Fit και τα παρόμοια παιχνίδια που εκμεταλεύονται το Balance Board, τότε αυτό το πακετακι είναι μονόδρομος.
• Wii Κονσόλα Black
• Wii Remote Plus Black
• Wii Nunchuck Black
• Wii Balance Board
• Wii Stand Plate
• Wii Fit Plus

Παιχνίδια

Φέτος δυο ήταν οι κύριες κατηγορίες παιχνιδιών που κυκλοφόρησαν στο Wii. Party Games και RPG. Τα Role Playing Games που έφτασαν στην κονσόλα της Nintendo μπορεί να μην ήταν πολλά, είναι όμως εξαιρετικά, και από μόνα τους είναι ένας λόγος να τα αγοράσετε.

Γενικά τα καλα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν φέτος για την κονσόλα της Nintendo είναι ελάχιστα, κάτι αναμενόμενο λόγω τις κυκλοφορίας του Wii U

1320866729-00 Xenoblade Chronicles

Το Xenoblade Chronicles ενσαρκώνει έναν κόσμο όπου δύο τιτάνες ο Bionis και ο Mechonis συγκρούονται σε έναν αέναο πόλεμο. Με την πάροδο των αιώνων, τα άψυχα σώματα των δύο τιτάνων παραμένουν και σύντομα η ζωή αρχίζει να εξελίσσεται σε κάθε ένα από τους κόσμους. Οι δύο βασικές φυλές, οι Mechon (μία φυλή robots) και οι Homs (άνθρωποι) είναι εγκλωβισμένες σε μία μάχη για τον έλεγχο του κόσμου. Εσείς μπαίνετε στη μάχη στο πλευρό του Bionis, σε μία προσπάθειά να απωθήσετε την εισβολή ενός τρομακτικού, μηχανικού στρατού και ανακαλύπτετε τα μυστικά ενός μαγικού σπαθιού με το όνομα Monado.

Αγοράστε το

 

 

 

1330763331-01The Last Story

Αναλάβετε τον έλεγχο του Zael και των συντρόφων του, μίας ομάδας από τυχοδιώκτες μισθοφόρους, σε ένα επικό JRPG που συνδυάζει παραδοσιακές συμβάσεις και μοτίβα του είδους με ολοκαίνουρια στοιχεία που ανανεώνουν το είδος. Θα πρέπει να ολοκληρώσετε μία σειρά από αποστολές και να εξερευνήσετε το νησί Lazulis και την εκτενή, μεσαιωνική πρωτεύουσά του, Lazulis City, προσπαθώντας να βοηθήσετε τον Zael να πετύχει τον απώτερο σκοπό του να αφήσει πίσω του την ζωή του μισθοφόρου και να γίνει ένας πραγματικός ιππότης.

Αγοράστε το

 

 

 

 

_-Just-Dance-4-Wii-_Just Dance 4

Φίλοι, οικογένειες, παιδιά, έφηβοι ή ενήλικοι από όλες τις γωνιές της γης διασκεδάζουν χορεύοντας επιτυχίες και κλασσικά τραγούδια. Το Just Dance είναι πλέον κάτι περισσότερο από ένα απλό video game. Έχει γίνει κουλτούρα και η νέα κυκλοφορία του παιχνιδιού, ανεβάζει την εμπειρία του ακόμα πιο πάνω. Στο Just Dance 4 μπορείτε να βρείτε περισσότερα από 40 καινούργια τραγούδια από τη κορυφή των Billboards μέχρι και κλασσικές χορευτικές επιτυχίες

Αγοράστε το

 

 

 

 

 

Και κάπου εδώ τελειώνουν . Υπάρχουν όμως παρα πολλά καλά παιχνίδι παλιότερων ετών για να ασχοληθείτε:
Zelda Skyward Sword, New Super Mario Bros, Super Mario Galaxy 1-2, Super Smash Brawl, Metroid Prime Trilogy,Donkey Kong Country Returns, Mario Kart, Mario Party 8-9, No more heroes 2, Dead space Extraction και πολλα πολλα παιχνίδια ακόμα, μπορούν να σας κρατήσουν συντροφιά για ολόκληρο το 2013

Περιφερειακά.

wii-u-balance-boardΕδώ τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα. Τα βασικά περιφερειακά που μπορείτε να αποκτήσετε για το Wii σας, είναι το Motion Plus αν δεν είναι ήδη προεγκατεστημένο στο χειριστήριο σας, και το Wii Balance Board αν σας ενδιαφέρουν τα Fitness παιχνίδια και τα παιχνίδια χορού.

Φυσικά υπάρχουν τα έξτρα χειριστήρια τα οποία αξίζει να αγοράσετε μέχρι και το τέταρτο που σηκώνει η κονσόλα για να απολαύσετε τα Party Games. Μαζί με τα χειριστήρια καλό θα ήταν να πάρετε και θήκες για να μην τα διαλύσετε από τα κοπανήματα, αλλα και έναν φορτιστή, για να μην ψάχνεται συνέχεια μπαταρίες.

Πολλά παιχνίδια υποστηρίζουν και τα Classic Controllers , έτσι αν δε θέλετε τη θαλπωρή ενός συνηθισμένου χειριστηρίου δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να αποκτήσετε ένα.

Wii68in1SportsPackΑπό εκεί και πέρα υπάρχουν ατελειώτες μικροθήκες που μπορούν να μετατρέψουν το WiiMote σας σχεδόν στα πάντα! Το χειριστήριο του Wii σας, μπορεί να γίνει όπλο, τιμόνι, ρακέτα, ξίφος, μπαστούνι του γκόλφ και χίλια δυο ακόμη πράγματα. Και όσο και αν σας φαίνεται ανούσιο, σε πολλά παιχνίδια μια τέτοια θήκη θα φανεί πολύ χρήσιμη.

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!