Οδηγός χριστουγεννιάτικων αγορών 2012 για το Xbox 360

Καταρχήν ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! Θέλοντας να επιβεβαιώσω τις φήμες ότι όλοι όσοι παίζουν Videogames είναι χοντροί, με μακριά απεριποίητα μαλλιά και μένουν στο υπόγειο της μάνας τους χωρίς καμία κοινωνική επαφή, (φανταστείτε όσοι γράφουν για αυτά) μια τέτοια γιορτινή μέρα, εγώ θα κάτσω να σας πω τι μπορείτε να αγοράσετε τα φετινά Χριστούγεννα με τα άπλετα λεφτά που δε σας περισσεύουν!

Αν έχετε λοιπόν σκοπό να αγοράσετε κάτι αυτές τις εορταστικές μέρες, το Xgamers είναι εδώ για να σας βοηθήσει, και να σας δώσει ένα μπούσουλα για να μετρήσετε τα ήδη περιορισμένα κουκιά και να κάνετε χαρούμενες γιορτές γεμάτες Gaming. Εκτός από τις 4 μεγάλες κονσόλες(για τελευταία φορά φέτος θα περιλάβουμε και το Wii) θα ασχοληθούμε λίγο με τα PC, αλλα και με τα κινητά τηλέφωνα-Tablets. Brace Yourselves, χιαρ γουι γκόου!

 

Πρώτα θα ασχοληθούμε με το Xbox 360, του οποίου είμαι κάτοχος και ξέρω τα λημέρια λίγο καλύτερα. Αρχικά για όσους δεν έχετε ήδη την κονσόλα θα ξεκινήσουμε από εκεί

Xbox-360-Christmas-Gift-Guide-1061542

Αγορά μηχανήματος.

Στο Xbox 360, πριν προχωρήσετε στην αγορά της συσκευής θα πρέπει να απαντήσετε σε ένα σημαντικό ερώτημα. Με Kinect ή χωρίς. Το Kinect από μόνο του κοστίζει σχεδόν 120 ευρώ, για αυτό αν σας ενδιαφέρει θα πρέπει όπωσδήποτε να επιλέξετε ένα Bundle που θα το περιέχει. Για να δούμε λοιπόν τι υπάρχει:

Xbox 360 + Kinect Bundles

Τρείς ενδιαφέρουσες εκδόσεις έχουμε εδώ.

Microsoft Xbox 360 4GB & Kinect Sensor & Adventures & Disneyland Adventures

     το οποίο περιέχει:

  • Xbox 360 4 GB
  • 1 ασύρματο χειριστήριο
  • Kinect
  • Kinect Adventures
  • Disneyland Adventures

Microsoft Xbox 360 250GB & Kinect Sensor & Adventures

    το οποίο περιέχει:

  • Xbox 360 250 GB
  • 1 ασύρματο χειριστήριο
  • Kinect
  • Kinect Adventures

Τέλος αν σας ενδιαφέρει το Fitness και δεν έχετε όρεξη να βλέπεται σφίχτερμαν στα γυμναστήρια, μπορείτε να ξεκινήσετε με το Kinect.

Microsoft Xbox 360 4GB & Kinect Sensor & Nike+ Kinect Training

  • Xbox 360 250 Gb
  • 1 ασύρματο χειριστήριο
  • Kinect
  • Nike + Kinect Training

 


 

Xbox 360 Bundles

Αν δε σας ενδιαφέρει το Kinect, μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα αρκετά χαμηλότερο Budget. Για να δούμε τι υπάρχει εδώ.

Microsoft Xbox 360 250GB & Forza 4 & Skyrim.

Η καλύτερη Overall πρόταση αφού εκτός από το 250άρι Xbox παίρνεται δύο παιχνίδια που εγγυημένα θα σας προσφέρουν πάρα πολλές ώρες ποιοτικής διασκέδασης. Το πακέτο περιέχει:

  • Xbox 360 250 GB
  • 1 ασύρματο χειριστήριο
  • Forza 4
  • Skyrim
  • Συν μια Gold συνδρομή για το Xbox Live διάρκειας ενός μήνα.

Σύνολο όλα αυτά θα σας στοιχίσουν κάτι λιγότερο από 200 ευρώ.


Microsoft Xbox 360 250GB & Call of Duty: Black Ops II

Αν πάλι είστε φαν του πίου πίου για τα ίδια πάνω κάτω λεφτά, μπορείτε να απαρνηθείτε τα Skyrim-forza και την μηνιαία συνδρομή του Xbox Live και να αγοράσετε το παραπάνω Bundle που σας προσφέρει το Xbox παρέα με το φρέσκο Black Ops 2. Συνολικά θα πάρετε:

  • Xbox 360 250 GB
  • 1 ασύρματο χειριστήριο
  • Call Of Duty: Black Ops 2

Και κλείνοντας από το Hardware, Μπορείτε να αγοράσετε σκέτη την κονσόλα πράγμα που θα ρίξει την αρχική επένδυση αρκετά χαμηλά, και με μερικά παλιά και καλά, αλλα και μεταχειρισμένα παιχνίδια, να απολαύσετε πολλές ώρες Gaming.

Εδώ τα πράγματα είναι απλά. Μπορείτε να αγοράσετε είτε την έκδοση των 4Gb, είτε αυτή των 250 με την μικρή διαφορά στην τιμή, να κάνει αυτή των 250Gb αρκετά πιο ελκυστική:

Microsoft Xbox 360 4GB

 


Microsoft Xbox 360 250GB


 

Εδώ να αναφέρω ότι σε όλα τα παραπάνω πακέτα(εκτός αν μου ξέφυγε κανένα) δεν περιέχεται το HDMI καλώδιο, οπότε αν έχετε τηλεόραση που υποστηρίζει είσοδο HDMI θα πρέπει να προμηθευτείτε ένα ξεχωριστά. Τιμές και τα λοιπά παρακάτω.

Παιχνίδια.

Φέτος η χρονιά ήταν πολύ καλή για τους πατατοπαραγω… για τους Gamers και υπάρχουν αρκετά παιχνίδια που διεκδικούν τα λεφτά σας.

_-Halo-4-Xbox-360-_Halo 4

Ο Master Chief επιστρέφει σε μια ακόμα μοναδική περιπέτεια η οποία για πρώτη φορά δεν είναι φτιαγμένη από την Bungie. Το παιχνίδι που στο Xgamers θεωρούμε το καλύτερο παιχνίδι για την πλατφόρμα είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για να περάσετε στις γιορτές.

Review

Αγοράστε το

 

 

 

244417_xbx_bHitman Absolution

Το Hitman: Absolution ακολουθεί τον πληρωμένο δολοφόνο Agent 47 καθώς αναλαμβάνει το πιο προσωπικό συμβόλαιο της ζωής του. Προδομένος από εκείνους που κάποτε εμπιστευόταν, και κυνηγημένος από την αστυνομία, ο Agent 47 βρίσκει τον εαυτό του μπλεγμένο στο επίκεντρο μιας σκοτεινής συνωμοσίας, και αναζητά την λύτρωση σε ένα διεφθαρμένο και διεστραμμένο κόσμο.

Review

Αγοράστε το

 

 

ASSASSINS-CREED-3-STANDARD-EDITION-enlargeAssassin’s Creed 3

1775, Βόρεια Αμερική. Oι 13 Αμερικανικές αποικίες και ο Βρετανικός Θρόνος βρίσκονται στα πρόθυρα ενός ολοκληρωτικού πολέμου. Οι γραμμές της μάχης έχουν χαραχτεί. Από τις στάχτες του κατεστραμμένου χωριού του, ένας νέος ασσασίνος θα εγερθεί. Είστε ο Connor. Γεννημένος από Ινδιάνικο & Αγγλικό αίμα, θα πολεμήσετε για την ελευθερία και την δικαιοσύνη που σφυρηλατούνται μέσα στις φλόγες της επανάστασης. Για να πετύχετε το σκοπό σας, θα κυνηγήσετε τους εχθρούς σας σε ένα απίστευτα μεγάλο, ανοιχτό και ρεαλιστικό κόσμο.

Review
Αγοράστε το

 

244533_xbx_bCall of Duty: Black Ops 2

Για πρώτη φορά στο νέο Call of Duty η δράση λαμβάνει χώρα το 2025 ενώ οι παίχτες τοποθετούνται σε ένα σκηνικό πολέμου αρκετά φουτουριστικό με πολλές σημαντικές αλλαγές στην μορφή του πλανήτη. Το σενάριο του νέου Call of Duty Black Ops II είναι του David Goyer ο οποίος έχει γράψει μεγάλες επιτυχίες όπως το The Dark Knight. Οι νέες προσθήκες τόσο στο single όσο και στο multiplayer όπως ανακοίνωσε η Treyarch, αλλά και η επιστροφή των Zombies υπόσχονται ότι το νέο Call of Duty Black Ops II θα είναι ένα από τα καλύτερα και εμπορικότερα παιχνίδια της σειράς.

Review
Αγοράστε το

 

de62db36ddc2527513277a54d0903981Dishonored

Dunwall, μία βιομηχανική φαλαινοθηρική πόλη, όπου η εμπνευσμένη από το steampunk τεχνολογία και οι εξωπραγματικές δυνάμεις συνυπάρχουν στις σκιές. Ο Corvo, ο έμπιστος σωματοφύλακας της δολοφονημένης αυτοκράτειρας, ενοχοποιείται άδικα για το έγκλημα και αποφασίζει να εκδικηθεί και να καθαρίσει το όνομα του. Γίνεται ένας κακόφημος δολοφόνος, με χαρακτηριστικό γνώρισμα τη μάσκα, τις υπερφυσικές ικανότητες με τα όπλα και τα gadgets.

Review
Αγοράστε το

 

TOM-CLANCY’S-GHOST-RECON-FUTURE-SOLDIER-SIGNATURE-EDITION-enlarge Ghost Recon: Future Soldier

Έχοντας εξειδικευτεί σε κάθε τομέα της μάχης, εξοπλισμένοι για επιβίωση και άριστα εκπαιδευμένοι να αντιμετωπίσετε οποιεσδήποτε συνθήκες, αναλαμβάνετε τις αποστολές που κανένας άλλος στρατιώτης δεν θα μπορούσε να χειριστεί. Εξοπλισμένος με ένα υπερσύγχρονο οπλοστάσιο υψηλής τεχνολογίας, είστε από μόνος σας μία φονική πολεμική μηχανή που αναλαμβάνει δράση στα πιο σύνθετα και επικίνδυνα πεδία μάχης στον κόσμο.

Review
Αγοράστε το

 

 

MAX-PAYNE-3-enlargeMax Payne 3

Ξεκινώντας εκεί που τελείωνε το θρυλικό Max Payne 2 της Remedy Entertainment, το Max Payne 3 είναι προϊόν μιας διεθνούς συνεργασίας μεταξύ των κορυφαίων studios ανάπτυξης της Rockstar Games.  Το συνολικό αποτέλεσμα χαρακτηρίζεται από εξαιρετικά ισορροπημένο gameplay, ένα ευρύ φάσμα ρεαλιστικών όπλων, ένα έξυπνο σύστημα κάλυψης και μία εξελιγμένη έκδοση του σήματος κατατεθέν της σειράς Max Payne: το Bullet-Time. Εκτός από μια χορταστική εκστρατεία single-player, το Max Payne 3 είναι ο πρώτος τίτλος της σειράς που ενσωματώνει μια εθιστική multiplayer εμπειρία.

Review
Αγοράστε το

 

SLEEPING-DOGS-enlargeSleeping Dogs

Είστε ο μυστικός αστυνομικός Wei Shen, και η αποστολή σας είναι να διεισδύσετε στις Τριάδες και να τις καταστρέψετε από μέσα. Για πετύχετε το στόχο σας χωρίς να αποκαλυφθεί η ταυτότητα σας, πρέπει να προστατέψετε την κάλυψη σας συμμετέχοντας σε φρικτές εγκληματικές δραστηριότητες. Βυθιστείτε στον βίαιο, ύπουλο και θανάσιμο κόσμο του οργανωμένου εγκλήματος με φόντο το πανέμορφο εξωτικό σκηνικό του Χονγκ Κονγκ.

Review
Αγοράστε το

 

 

_-Just-Dance-4-Xbox-360-_Just Dance 4

Από τότε που λανσαρίστηκε για πρώτη φορά το 2009, η σειρά Just Dance, ανανέωσε όλόκληρη τη κατηγορία του είδους, βάζοντας τη διασκέδαση στη καρδιά της εμπειρίας. Φίλοι, οικογένειες, παιδιά, έφηβοι ή ενήλικοι από όλες τις γωνιές της γης διασκεδάζουν χορεύοντας επιτυχίες και κλασσικά τραγούδια. Το Just Dance είναι πλέον κάτι περισσότερο από ένα απλό video game. Στο Just Dance 4 μπορείτε να βρείτε περισσότερα από 40 καινούργια τραγούδια από τη κορυφή των Billboards μέχρι και κλασσικές χορευτικές επιτυχίες

Ε όχι, review για Just Dance ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ!
Αγοράστε το

 

mark-of-the-ninja-boxart2Mark Of the Ninja

Υπάρχουν βέβαια και τα Downloadable Games! Ένας Νίντζα είναι πανίσχυρος, αλλά ευάλωτος. Γρήγορος, αλλά προσεκτικός. Το Mark of the Ninja είναι ένα κατασκοπικό παιχνίδι πλατφόρμας, όπου ελέγχετε έναν Νίντζα, η φυλή του οποίου κινδυνεύει με αφανισμό. Παρατηρήστε τους εχθρούς σας μέσα από τις σκιές, παραπλανήστε τους με απλά, αλλά πολυλειτουργικά εργαλεία και νιώστε τι σημαίνει να είσαι Νίντζα. Από το βραβευμένο στούντιο που δημιούργησε το Shank, το Mark of the Ninja είναι ένα παιχνίδι επιδεξιότητας, παραπλάνησης και θυσίας.

Review
Αγοράστε το

Άλλες επιλογές από νέες κυκλοφορίες:

Skyrim, The Witcher 2 : Assassins of Kings, Bioshock Infinite, Dirt Showdown, FIFA 13, Resident Evil 6, Borderlands 2, DarkSiders 2,Spec Ops The Line, Xcom Enemy Uknown, Forza Horizon, Mass Effect 3

Παλιότερα παιχνίδια: Gears Of War, Dark Souls, Red Dead Redemption, L.A Noire, Mass Effect 2, Borderlands, Batman Arkham Asylum, Dead Space 2

Περιφερειακά.

Kinect

Εδώ δεσπόζει το Kinect. Αν έχετε ήδη Xbox 360 και σας ενδιαφέρει κάτι για να αλλάξετε τον τρόπο που παίζεται τα παιχνίδια, το Kinect είναι μια αρκετά καλή λύση για να το κάνετε.

Η αλήθεια είναι πως η τιμή του είναι λίγο τσιμπημένη, αφού για να το αποκτήσετε και να αγοράσετε και κάποιο παιχνίδι που να το υποστηρίζει θα χρειαστείτε περισσότερα από 150 ευρώ
[box_help]Αγοράστε ένα Kinect[/box_help]
Σημαντικά περιφερειακά είναι το καλώδιο HDMI το οποίο δεν περιέχεται στην συσκευασία της κονσόλας, αλλα και έξτρα χειριστήρια, αφού Xbox όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο

HDMI

Τα HDMI καλώδια είναι αρκετά και διαφέρουν σημαντικά στην τιμή τους, οπότε ως συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις μια μέση λύση είναι ικανοποιητική.

[box_info]Για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει ρίξτε μια ματιά εδώ[/box_info]

Controller

Τα χειριστήρια του Xbox 360 υπάρχουν σε ενσύρματη και ασύρματη έκδοση. Αν η απόσταση από την τηλεόραση δεν είναι μεγάλη, και δεν έχετε πρόβλημα με τα καλώδια, η αγορά ενός ενσύρματου θα σας γλιτώσει από τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες.

Και ακόμα

Αν το Online Gaming είναι σημαντικό για εσάς, το Microsoft Wireless Headset για το Xbox 360 θα σας φανεί υπερχρήσιμο.

Τέλος αν για οποιοδήποτε λόγω ένα πληκτρολόγιο για το Xbox θα σας φαινόταν καλή ιδέα, μπορείτε να δοκιμάσετε το Microsoft Xbox 360 Chatpad

 

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!