Σε 13 μόνο χώρες το Xbox One στο λανσάρισμα;

xbox one

Από την E3 γνωρίζαμε πως το Xbox One δεν θα κυκλοφορήσει σε όλες τις χώρες, αλλά μόνο σε 21, στις οποίες φυσικά δεν περιλαμβάνεται η Ελλάδα. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες ενός Πολωνικού site, η ολική αλλαγή πολιτικής της Microsoft με την αφαίρεση του DRM, έφερε πίσω την παραγωγή μειώνοντας ακόμη περισσότερο τις χώρες που θα δουν το Xbox One μέσα στην χρονιά, σε 13! Μία από αυτές οι χώρες είναι η Πολωνία αλλά και η Ρωσία.

Επίσης, το site τονίζει πως η χώρα του βρίσκεται στα 3ο ή στο 4ο κύμα κυκλοφορίας, κάτι που σημαίνει κυκλοφορία τον Ιούνιο 2014 το λιγότερο. Μάλιστα, επειδή στην Πολωνία το Xbox 360 επικρατεί του PS3, η τοπική αντιπροσωπεία της Microsoft ερευνά ένα σχέδιο Β, το οποίο περιλαμβάνει εισαγωγή κονσόλων και παιχνιδιών από γειτονικές χώρες μέχρι την επίσημη κυκλοφορία (αυτό δεν ακούγεται πολύ πιθανό βέβαια).

Περισσότερες πληροφορίες θα μάθουμε στην Gamescom, αλλά και στo TGS που ακολουθεί τον Σεπτέμβριο!

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.