Το multiplayer του Call of Duty: Ghosts αποκαλύπτεται!

1097781_10151718926213805_612591038_o

Το multiplayer event του Call of Duty Ghosts έληξε, και μαζί πήραμε πολλές πληροφορίες για το νέο παιχνίδι της σειράς. Μεταξύ άλλων, μάθαμε πως το Call of Duty: Ghosts περιλαμβάνει τρία νέα modes, ένα ανανεωμένο σύστημα κλάσσεων (Create-a-Soldier), character customization, δυναμικούς χάρτες που θα αλλάζουν κατά τον αγώνα, ενώ έγινε γνωστό πως θα τρέχει στα 60FPS σε κάθε πλατφόρμα που θα κυκλοφορήσει.

Επίσης, το παιχνίδι ενσωματώνει ακόμη περισσότερο τις clan μέσα στο multiplayer τμήμα του, ενώ παράλληλα τα XP που κερδίζετε μπορούν να ξοδευτούν για να ξεκλειδώσετε όπλα, ενώ τα deathstreeks αποτελούν παρελθόν. Τα Assault, Support και Specialist Strike Packages επιστρέφουν από το Modern Warfare 3. Α ναι, και έχουμε και γυναίκες… στρατιώτες! Το επίσημο βίντεο δεν έχει ανεβεί ακόμη από την Activision, οπότε συμβιβαστείτε με αυτό που ακολουθεί. Περισσότερα για το Ghosts θα σας μεταφέρουμε από την Gamescom την επόμενη βδομάδα!

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.