Το ψυχεδελικό παραμύθι συνεχίζετε:Alice: Madness Returns

 

alice:madnessreturns

 

Δέκα ολόκληρα χρόνια μετά την κυκλοφορία της πιο διαστροφικής διασκευής παραμυθιού στα PC, του American McGee’s Alice,   η ΕΑ ανακοίνωσε κατα τη διάρκεια το Summer Showcase οτι μέσα στο επόμενο έτος έρχεται η συνέχεια του ψυχεδελικού παραμυθιού θα κυκλοφορήσει στα PS3, Xbox 360 και PC.

To Alice: Madness Returns, που αναπτύσετε απο την Crazy Horse Games, συνεχίζει την ιστορία δέκα χρόνια μετά απο τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού , και θα ακολουθήσει τις περιπέτειες της Αλίκης η οποία μετά απο ενα δεκαετή εγκλεισμό σε ψυχιατρική κλινική που προσπαθούσε να ξεπεράσει το συναισθηματικό τραύμα που άφησε η απώλεια ολης της οικογενειάς της σε μια πυρκαγιά. Οταν έρχετε η ώρα της απελευθέρωσης της υπο την φροντίδα ενός ψυχιάτρου  για να καταπολεμήσει τις παραισθήσεις που την κυνηγάνε, η Αλικη αποφασίζει να βρεί τον πραγματικό λόγο που πέθανε η οικογενειά της και βυθίζετε απο ένα σκοτεινό Λονδίνο, σε μια πλούσια και προκλητική χώρα τον θαυμάτων.

Η ΕΑ υπόσχεται υψηλής λεπτομέρειας κόσμους,μεγάλο cast χαρακτήρων, και επικές μάχες με θανατηφόρα όπλα εναντίων αμαρτωλών αντιπάλων σε ένα παιχνίδι “σκοτεινό και ψυχεδελικό όσο και το πρώτο”

 

http://www.youtube.com/watch?v=TrjXLlsoPlI&feature=player_embedded

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!