Modern Warfare 2: Resurgence Pack

Δεν πέρασε πολύς καιρός απο το πρώτο DLC του Modern Warfare 2, ήρθε σήμερα και το δεύτερο πακέτο χαρτών του Online. Όπως και το πρώτο, το Resurgence Pack κοστίζει περίπου 15€ και περιλαμβάνει τρεις ολοκαίνουριες πίστες, αλλά και δύο μεταφορές απο αυτές του Call of Duty 4. Αξίζουν όμως τα 15€ για τρεις χάρτες και μία απο τα ίδια;
Πατρινό καρναβάλι για πάντα!
Αρχίζω απο τον νέο χάρτη με το όνομα Carnival καθόλου τυχαία, μιας και πρόκειται για τον καλύτερο χάρτη του πακέτου. Μεταφερόμαστε σε ένα παλαιό και εγκαταλελειμμένο Λούνα Παρκ, το οποίο όμως μόνο όπως θα το φανταζόσασταν δεν είναι! Η ατμόσφαιρα είναι πολύ κλειστοφοβική, ενώ τα μουντά χρώματα και ο συννεφιασμένος ουρανός θα σας κάνουν να νομίζετε ότι παίζετε κάποιο Horror Game. Το καλύτερο όμως με τον νέο αυτό χάρτη, είναι τα πολλά μέρη του! Οι Sniperάδες ειδικά θα αγαπήσουν αυτήν την πίστα, αφού τα μέρη αυτά δεν είναι λίγα. Όσον αφορά τις διαστάσεις του χάρτη, το Carnival καταλογίζεται στις μεγάλες πίστες, χωρίς όμως να φτάνει σε μέγεθος την Wasteland, μία απο τις μεγαλύτερες πίστες του παιχνιδιου. Σίγουρα όμως θα χρειαστεί να είστε πολλά άτομα για να κάνετε έναν σοβαρό αγώνα, με πολλά Killstreaks. Ωστόσο, τα πολλά μέλη για να καλυφτείτε θα κάνουν τα διάφορα killstreak rewards, όπως το Chopper, άχρηστα.
Πω, τι βρωμάει έτσι;
Ο δεύτερος χάρτης έχει την ονομασία Fuel και σας τοποθετεί σε ένα εργοστάσιο επεξεργασίας καυσίμων σε μία μεγάλη αχανής περιοχή. Ο χάρτης αυτός είναι ίσως ο ιδανικότερος για Longshots. Οι περιοχές είναι αρκετά μεγάλες, ενώ ο χάρτης δεν χαρακτηρίζεται απο σκοτεινή ατμόσφαιρα, κάνοντας την ζωή σας ευκολότερη. Πέρα απο τις ερημικές εκτάσεις, είναι εφικτή η πρόσβαση και στον χώρο του εργοστασίου.Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι και αυτός ο χάρτης θα γίνει το στέκι των καμπέριδων. Τα σημεία είναι πολλά, και οι ανυποψίαστοι που θα περνάνε απο το πεδίο βολής τους, θα βρίσκουν έναν γρήγορο θάνατο (you know, 1 shot, 1 kill). Τέλος ο χάρτης αυτός μπορεί να χαρακτηριστεί αρκετά μεγαλύτερος απο τους αντίστοιχους που περιλαμβάνει το πακέτο, αλλά οι εξωτερικές περιοχές αδειάζουν εύκολα, και η δράση επικεντρώνεται στις αποθήκες.

Περπατώ, περπατώ μες τα σπίτια, όταν οι campers δεν είναι εδώ.
Τρίτος και τελευταίος απο τους νέους χάρτες είναι ο Trailer Park. Η δράση διαδραματίζεται σε μία μικρή έκταση γεμάτη απο σπίτια. Φιλική συμβουλη είναι να εξοπλιστείτε με αρκετές claymores, αφου οι στενοί διάδρομοι και οι διάφορες στροφές που σχηματίζονται είναι οι καταλληλότερες για αυτές. Μιας και είναι πολύ μικρός ο χώρος, τα Snipers δεν θα σας βοηθήσουν και πολύ, όχι τόσο τουλάχιστον όσο ένα Shotgun. Η εν λόγω πίστα, δεν παρέχει πολλά μέρη για camping, αλλά είναι ιδανική για μικρά parties.

Επιστροφή στα παλιά
Δύο απο τις καλύτερες πίστες του Call of Duty 4 επιστρέφουν. Συγκεκριμένα, οι πίστες Vacant και Strike είναι δύο ακόμη που θα προστεθούν στη συλλογή του Modern Warfare 2, αφού με το Stimulus Pack προστέθηκαν άλλες δύο.

Ο Vacant σας τοποθετεί σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, με ελάχιστους εξωτερικούς χώρους. Οι εναλλακτικοί διάδρομοι είναι πολλοί, ενώ ο χάρτης αυτός είναι κομμένος και ραμμένος για αγώνες Search and Destroy.

Ο χάρτης Strike, πρόκειται για μία περιοχή στους δρόμους της πόλης(ποιάς πόλης; ), με αρκετά κτήρια να είναι προσβάσιμα. Ορισμένα πάλι απο αυτά είναι πολύ καλά camping sites, αλλά όχι άτρωτα.

Αξίζει ο κόπος;
Παρόλο που το πακέτο είναι πολύ καλό, πιστεύω ότι δεν αξίζει, καθώς η τιμή του είναι κάπως τσιμπημένη. Θεωρώ πως για τρεις νέους χάρτες και 2 παλαιούς, τα 15 ευρώ είναι κάπως πολλά. Σίγουρα αν περίμενετε λίγο και επιθυμείτε να τους αγοράσετε, μπορεί να τους βρείτε σε προσφορά ή να πέσει η τιμή τους, αν και το δεύτερο ακούγεται κάπως χλωμό, αφού το Stimulus είναι ακόμη στα ίδια χρήματα
[rating:7.5/10]

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.