Μειώσεις για τα DSi & DSi XL.

 

dsixl

Μειώσεις της τάξεως των 20 δολλαρίων ανακοίνωσε η Nintendo America για το DSi και το DSi XL αρχής γενομένης της δωδεκάτης Σεπτεμβρίου.

Απο την ημερομηνία αυτή και μετά, το DSi θα κοστίζει 149.99 δολλάρια, ενώ το XL 169.99 δολλάρια, με τις τιμές να είναι μέχρι τώρα 169.99 και 189.99 δολλάρια αντίστοιχα. Το απλό DS θα παραμεινει στα 129.99 δολλαρια.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Nintendo: “Η οικογένεια του DS είναι η πιο επιτυχημένη στην ιστορία των Η.Π.Α αλλα και παγκοσμίως. Οι νέες τιμές προσφέρουν στους καταναλωτές, αξεπέραστο Value for money, τη στιγμή που τους δίνουν πρόσβαση στην καλύτερη φορητή εμπειρία gaming που υπάρχει”

Η Υπευθυνη πωλήσεων και marketing της Nintendo Of America Cammie Dunaway πρόσθεσε:” Ξέρουμε οτι οι αγοραστές περιμένουν το μεγαλύτερο κέρδος απο κάθε δολλάριο που ξοδέυουν. Οι νέες τιμές του DSi δίνουν την ευκαιρία στους gamers να δοκιμάσουν μια τεράστια ποικιλία παιχνιδιών, εφαρμογών και Social tools στα Nintendo Dsi και DSi XL.

H μείωση θα λάβει χώρα μόλις 2 εβδομάδες πριν την ανακοίνωση της τιμής και της ημερομηνίας κυκλοφορίας του 3DS που σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας θα γίνει στις 29 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με τις φήμες μάλιστα η μείωση αυτή γίνεται με σκοπό να “ελευθερωθεί” η τιμή ανάμεσα στα 180-220 δολλάρια αφού το νέο,3D, μέλος των DS αναμένεται να κυκλοφορήσει με τιμή περίπου στα 210 δολλάρια.

Για την Ευρώπη δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η μείωση, αλλα μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται και στα μέρη μας.

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!