[GamesCom 2010] H THQ φέρνει μια πλακέτα ζωγραφικής στο Wii.

 

thq

Αν δε βαρεθήκατε τα παντώς τύπου “εξαρτήματα” για το Wii Remote, σας έχω ευχάριστα νέα. Ήρθε η ώρα για καλλιτεχνικά!

 

Η THQ, σε συνεργασία με την Nintendo ανακοίνωσε ένα νέο Drawing Tablet για το Wii.
To νέο uDraw οπως είναι η ονομασία του(apple ripoff) είναι ένα μικρό φορητό tablet με επιφάνεια 4″Χ6″ και ένα αποσπόμενο, ευαίσθητο στην πιεση Stylus, σχεδιασμένο για μεγαλύτερο έλεγχο και ακρίβεια απο το κλασσικό Wii Remote.

Το wii Remote μπαίνει σε μια ειδική υποθοχή του uDraw Tabler και ενεργοποιεί τη συσκευή, ενώ έχει υποδοχές για να μαζεύετε το Wrist Wrap αλλα και το Stylus οταν δεν το χρησιμοποιείται.

To uDraw θα υποστηρίζει και κίνηση tilt & Roll δίνοντας στους παίκτες τη δυνατότητα να αλληλεπιδρούν με τους ήρωες εντός παιχνιδιού και να του οδηγούν εν μέσω των levels. Επιπροσθέτως η υποστήριξη SD Card θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να σώσουν και να εκτυπώσουν τις δημιουργίες τους με το uDraw.

http://www.youtube.com/watch?v=P2oPhGiRhGU

Το περιφεριακό θα κυκλοφορήσει σε πακέτο μαζί με ένα παιχνίδι το uDraw Studio που πρόκειτε για ένα είδος art-game, ενώ αναμένεται στις αρχές του 2011 στην Ευρωπαική αγορά. Στην Αμερική θα κυκλοφορήσει τα φετινά χριστούγεννα και θα κοστίζει 69.99$.

 

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!