Nintendo και Achievements!

Την πρόθεσή της να ενσωματώσει ένα τέτοιο σύστημα φαίνεται να έχει εκδηλώσει η Nintendo εδώ και ολίγες ημέρες. Συγκεκριμένα, στο επίσημο Site της, έχει αναρτηθεί ολόκληρη στήλη με διάφορα Challenges για το New Super Mario Bros.Wii, τα οποία χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες όπως Speed Challenges, αλλά και Challenges τεχνικης. Αυτό φαίνεται σαν ένα τεστ, στο κατα πόσο οι κάτοχοι του παιχνιδιου θέλουν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους. Ωστόσο, το σύστημα αυτό δεν βγάζει πουθενά, αφού δεν υπάρχει καποια ανταμοιβή απο τον παίκτη, ούτε ολοκληρομένο σύστημα.


Όλα αυτά μάλλον θα αλλάξουν με την έλευση του Nintendo 3DS, και του νέου Online συστήματος, το οποίο φημολογείται ότι θα προσφερθεί και για το Nintendo Wii, με αντίστοιχο Update του συστήματος. Αναμένουμε την GamesCom, αλλά και το Tokyo Game Show

 

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.