Satoru Iwata: O διάδοχος του Wii θα εκπλήξει τους Gamers

Κατα τη διάρκεια μια συνάντησεις με τους επενδυτές, ο πρόεδρος της Nintendo Satoru Iwata, αναφέρθηκε στο γιατι δεν υπάρχουν ενδείξεις για την επόμενη κονσόλα της εταιρίας. Ο λόγος; Σύμφωνα με το Iwata:

“Και βέβαια αναπτύσουμε μια νέα κονσόλα που θα αντικαταστήσει το Wii. Παρόλα αυτά υπάρχει μια μεγάλη διαφορά ανάμεσα στην ανάπτυξη ενός προιόντος, και στην ανακοίνωση των δυνατοτήτων του, αλλα και πότε θα κυκλοφορήσει.

Δυστυχώς η ιστορία της ψηφιακής διασκέδασης, είναι και μια ιστορία αντιγραφής. Μια εξαιρετική ιδέα θα αντιγραφεί κατα κόρον, εκτός και αν προστατευθεί μέσω κατοχύρωσης. Την ίδια ώρα είναι σημαντικό για τον χώρο μας, να εκπλήσουμε θετικά τους καταναλωτές. Θα μένατε έκπληκτοί απο το τελικό προιόν μας, αν σας λέγαμε το τί φανταστικο έχει, τρία χρόνια νωρίτερα;
Αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που αποκαλύπτουμε τις λεπτομέρειες για τις δημιουργίες μας όσο το δυνατών αργότερα,και πιστεύουμε πως είναι η καλύτερη προσέγγιση για το χώρο της διασκέδασης που κινούμαστε. Επαναλαμβάνω, οτι σχεδιάζουμε ήδη τα επόμενα προιόντα που θα συνεχίσουν την ανάπτυξη της Nintendo, αλλα για την ώρα δε μπορώ να σας αποκαλύψω τι, πότε και πως θα κυκλοφορήσει. Ευχαριστώ για την κατανόησή σας.”

Αρχικά έχω να πω στους επενδυτές το εξής απλό..: Τα μισά να μου’λεγε!Δε φτάνει που βάζουν τα λεφτά τους, τους τα κρατάνε και κρυφά!
Μετά παρόλο που σωστά τα λέει το μεγάλο κεφάλι της Nintendo, με το 3DS ακολούθησαν ακριβώς την ανάποδη στρατηγική, αφού ανακοίνωσαν την κονσόλα, 1,5 χρόνο πριν την κυκλοφορίας της.

Το γεγονός πάντως είναι οτι η Nintendo δε σχεδιάζει ένα Wii HD αλλα πάει κατευθείαν για κάτι που θα ταράξει και πάλι τα νερά στο χώρο του Gaming, και θα την κρατήσει στην κορυφή του χώρου.

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!