Trailer: F1 2010 Gameplay

 

f1

Όσοι απο μικροί ξημεροβραδιαζόσαστε στα Go Kart, έχετε όνειρο να οδηγησετε στην F1, και έχετε γεμίσει το δωμάτιό σας με αφίσες του Lewis Hamilton, τότε είμαι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσω το νέο gameplay trailer του F1 2010!

To παιχνίδια έχει Full License απο τη FIA και περιλαμβάνει όλες τις ομάδες του φετινού πρωταθλήματος με τους οδηγούς τος, καθώς και ολες τις πίστες που υπάρχουν στο Calendar των αγώνων για φέτος σε πιστά ψηφιακά αντίγραφα.

Το Trailer μοιάζει πιο πολύ με Replay παρά με Gameplay Video, αλλα οι ανθρωποι της εταιρίας δήλωσαν οτι είναι φτιαγμένο με in-game graphics, ενώ τις στιγμές που δείχνει αγώνα υπο βροχή, φαίνεται φανταστικό(αν και υποψιάζομαι οτι όταν θα παίζετε, δε θα σας αρέσει και τόσο πολύ η βροχή:P)
Πάρτε μια γεύση:

Οπως και όλα τα παιχνίδια της σειράς, και το F1 2010 δεν είναι για όλους, αφού αφενώς με τη χρήση βοηθημάτων, η οδήγηση ενός μονοθεσίου ακόμα και σε ψηφιακή μορφή, χάνει τη λάμψη του, αφετέρου η προσπάθεια να το οδηγήσετε χωρίς τα βοηθήματα, μπορεί να αποδειχτεί σκέτη κόλαση αφού απαιτεί απόλυτη συγκέντρωση και πολύ εξάσκηση.

Όσοι λοιπόν μπουν στο τρυπάκι, καλή τύχη απο μένα, για όλους τους υπολοιπους απο εμας, υπάρχουν  και τα Need For Speed ;)

To παιχνίδι θα κυκλοφορήσει 24 Σεπτεμβρίου, για PC,Xbox 360 και PS3

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!