Επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμη για το 3DS

3ds

H nintendo ανακοίνωσε επίσημα την  ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου 3DS για την αγορά της Ιαπωνίας, αλλα και την τιμή της νέας κονσόλας. Η ημερομηνία είναι αρκετά κοντινή, η τιμούλα όμως είναι λιγάκι τσουχτερή!

Η νέα φορητή κονσόλα της Nintendo θα κυκλοφορήσει στις 26 Φεβρουαρίου 2011 στην αγορά της Ιαπωνίας, και αν και για την Ευρωπαική αγορά δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ημερομηνία, το 3DS θα κυκλοφορήσει και στη χώρα μας, στις αρχές Μαρτίου.

Σε δύο χρώματα θα έρθει το 3DS αρχικά  “Aqua Blue” και “Cosmo Black”, πακέτο με μια SD κάρτα 2gb, και θα κοστίζει 25000 yen ιαπωνίας, δηλαδή 220ευρώ. Αν βάλουμε την τιμη κάτω, σύμφωνα με τα δεδομένα της χώρας μας, γύρω στα 250 ευρώ θα είναι μια λογική τιμή εκκίνησης.

Μάλλον θα αρκετοί θα περιμένουν μερικούς μήνες μέχρι να πέσει λίγο η τιμή, γιατι η αυτή της εκκίνησης, είναι λίγο πιπεράτη!

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!